loading...

понеделник, 24 април 2017 г.

Утре в "Моят живот": Хасрет спасява любимия си Мехмет Емир от лапите на чичо си, а Едибе тръгва да бяга от имението, но... (25-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и април) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

След като братът на Юсуф нарежда на хората си да отвлекат Мехмет Емир, те нахлуват в хотелската му стая в Мерсин. През това време Атеш излиза от от своята стая и той също е хванат. Горилите насочват пистолет към тях и ги отвеждат от хотела. Водят ги в имението, а там е и Хасрет, която също насила са отвели. Хасрет започва да плаче и моли чичо си да не убива Мехмет Емир, защото той не е виновен за смъртта на баща ѝ. Хасрет подава ръката си на Мехмет Емир и напускат имението заедно. 

Ефсун отива в лудницата, за да види Хюлия. Хюлия е неадекватна. Тя се усмихва и говори спокойно на Ефсун. 

Хасрет казва на Мехмет Емир, че няма да се върне в Истанбул. Атеш и Мехмет Емир пристигат в имението на Атахан. Бахар е щастлива, че любимият ѝ се е върнал. Мехмет Емир разговаря с Фулия и иска развод. Фулия започва да крещи от яд. 

Недим дава диска с доказателства срещу Едибе на Атеш. Той вижда самопризнанията на баща си. Отива в полицията и издава Едибе на Исмаил. 

Едибе разказва на Мехмет Емир за диска и го моли да замине, за да не бъде арестувана. Мехмет Емир започва да товари куфарите, а Ефсун се чуди какво става. Точно когато са на път да излязат от имението, Атеш им се изпречва заедно с полицията.

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...