loading...

сряда, 26 април 2017 г.

Утре в "Моята карма": Непознато семейство намира Митхи изхвърлена до реката (27-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (27-и април) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

На Мукта ѝ призлява. Докторка я преглежда и съветва близките ѝ да ѝ спестяват лошите новини. Добавя, че е в деликатно състояние и не може да понесе повече страдания. Джоги я гали по главата. Дивия и Тхакур се разбират да крият истината от нея. Колкото и да е трудно, здравето на Мукта и бебето е на първо място.

Акаш слуша разговорите на репортерите, на войниците... Всички са категорични, че не може да има оцелели. Взривът е бил чудовищен. Акаш губи вяра. Ратхор е до него и го моли да не се предава.

Нощ е. Дамини е много тъжна. Тя си припомня вманиачаването на Акаш на тема дете и как то е довело до всичко това. Акаш идва до нея. Той я уверява, че ще намери съпругата си. Сигурен е, че Митхи е добре. Дамини го пита дали сега е щастлив. Казва му, че е искал Митхи да му роди дете и не е разбирал думите ѝ, че това е невъзможно. Добавя, че му е вярвала, че обича внучка ѝ и ще е до нея в радост и тъга. Вярвала е, че ще разбере болката, която е раздирала сърцето ѝ. Дамини казва на Акаш, че е искал дете, само напук на връзката между съпруг и съпруга. Искал е бебе, загърбвайки любовта на Митхи към него. Той се опитва да ѝ обясни, но Дамини го прекъсва. Казва му да не е посмял да каже, че обича Митхи. Заявява, че неговата любов е фалшива. Добавя, че лично тя е говорила с него от Мумбай и го е попитала какво иска от живота си. Той ѝ е отговорил категорично. Пита го защо е дошъл тук. Какво точно се опитва да направи. Дамини му заповяда да я остави на мира. Да си върви и да сбъдва мечтата си. Митхи вече я няма. Акаш плаче. Дамини му казва, че Митхи го е чакала до последно. Искала е да поговорят, но той се е показал като съвършен егоист. Акаш ѝ се извинява и казва, че изобщо не е искал да се случи така. Добавя, че нищо няма по-голямо значение за него от Митхи. Моли Дамини да му повярва. Той ще намери и ще върне внучка ѝ. На Дамини ѝ призлява и Акаш и Ратхор ѝ помагат.

Ратху се обажда на Тапася. Информира я, че все още не са намерили Митхи. Тя е била във влака на гарата в Нангла, но досега не са я открили сред мъртвите и ранените от взрива. Нани влиза в стаята на Вишну. Тя се ядосва, че Мукта трябва да се грижи за един безжизнен голтак. Без да иска бута чаша вода върху някакви кабели. Муку в същото време се моли за здравето на съпруга си. Горящата диря в олтара започва да трепти. Муку усеща, че нещо се случва и тръгва за стаята си. Там вижда корящ контакт и тръгва да гаси огъня, но се спъва и пада на земята. Тя започва да вика баба си и дядо си. Джоги идва и се справя с пожара, а после двамата с Дивия ѝ помагат да стане. Мукта си е наранила крака.

Появяват се нови герои. Баща и син са в една кола. Синът шофира доста бързо, а баща му се шегува с него. Синът казва, че не се бои от нищо. Баща му го съветва да се вразуми и най-сетне да си намери спътница в живота. Време му е да се влюби и да създаде семейство. Синът спира и дразни баща си. Той слиза от колата. Местността е много красива и синът започва да тича по брега на буйна река. Бащата го следва. В един момент те виждат плаващо женско тяло. Синът се втурва да помага. Той намира Митхи изхвърлена на брега в безпомощно състояние.

Пакистанското семейство: Баща – Ризви, Майка – Мумтаз, деца – Асгар, Ашфак, Саба и Нусрат Асгар е женен за Зубейда. Саба за Халид, а на Нусрат ѝ предстои сватба. Ашфак не е влюбен. Полицаят, заинтересуван от Митхи, е Ансари. Мъжът отвежда Митхи на безопасно място. Той проверява пулса и разбира, че е жива. Чуди се защо такова младо и хубаво момиче е решило да сложи край на живота си в ледените води на реката. Таткото му отговаря, че може и да не е скочила сама, а да ѝ се е случило нещо. Казва, че Бог им е изпратил знак и те трябва да се погрижат за нея. Продължава, че техен дълг е да я заведат в дома им и да повикат лекар. Ако отидат в болницата и все пак Митхи се е опитала да се самоубие ще си навлекат неприятности. Синът взима Митхи на ръце и я понася към камиончето им, а бащата го следва.

Ратхор, Акаш и Дамини отиват при инспектора за повече информация. Той ги уверява, че ще изнесе списък, веднага след като го получи от служителите на железопътната инфраструктура. Тогава ще могат и да се идентифицират жертвите. Моли ги да почакат. Акаш си припомня последния път, когато е видял Митхи жива. Тя пък пътува в колата на непознатия мъж. Той разглежда лицето ѝ. На Митхи ѝ е студено и мъжът я завива с дрехата си.

Акаш предлага чай на Дамини, но тя отказва. Идва един полицай и я моли да я разпита, защото и тя е пътувала със същия влак. Акаш иска да я придружи, но полицая отказва. Дамини също му казва, че ще се справи и показанията ѝ могат да помогнат да намерят Митхи. Дамини разказва на инспектора за пътуването им, запознанството с Фида. Когато стига до момента, че Митхи отново се е качила във влака и не е успяла да слезе, инспекторът шокира Дамини с твърдението, че подозира Митхи като атентатор. Все пак 5 минути след качването ѝ, влакът е избухнал. Дамини не е съгласна. Тя му разказва за съпруга на Фида, колко подозрително се е държал, бил е нервен и винаги е носел един сак със себе си.

Докато тече разпита на Дамини, съпругът на Фида се появява в съвсем нов облик – с риза и вратовръзка. Той се качва на един автобус като се държи мило и внимателно и помага на една жена с деца. Дъщеря ѝ се казва също Фида и той коментира, че това е много хубаво име.

Лекарката проверява състоянието на Мукта и успокоява близките ѝ, че и тя и бебето ѝ са добре. Преглежда и Вишну – и неговото състояние е стабилно. Всички си отдъхват. Лекарката ги съветва много да се грижат и за двамата. Ратхор и Акаш се опитват да убедят Дамини да се прибере вкъщи. Тя не желае да си тръгне без Митхи. Акаш отново я моли за прошка. Казва ѝ, че заради него се е случило всичко, но той съжалява, че не се е опитал да разбере Митхи. За него тя е всичко и той обещава на Дамини, че ще се погрижи за Митхи и ще я доведе при баба ѝ жива и здрава. Дамини отстъпва и дава благословията си на Акаш. Тя тръгва с Ратхор, а Акаш остава да търси Митхи. Той ѝ се извинява мислено. Казва ѝ, че бебето не значи нищо за него. Животът му е безсмислен, щом тя не е до него. Обещава, че ще поправи всички грешки и ще заличи недоразуменията между тях. Акаш си казва, че няма да може да живее без своята Митхи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...