loading...

сряда, 26 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу идва в съзнание, а Асуман е отвлечена (27-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (27-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун праща хората си да търсят сина му.

Лекарите все още нищо не казват за състоянието на Джансу.

Чаатай взима Аллаз от Хазал. Митхат настоява момичето да се обади на Дилара и да й каже. Хазал го слуша и се обажда на майка си.

Лекарите съобщават на Дениз, че Бурхан е починал. Младежът съобщава лошата вест на Джихан, който го успокоява.

Дилара се прибира в имението. Вижда Аллаз да си играе с баща си. Харун ѝ казва, че това е тяхното гнездо и да не рушат всичко. Дилара казва, че животът ѝ е разбит на парчета. Харун я уверява, че ще направи всичко възможно да заживеят щастливо тримата.

Дениз говори на Джансу. Моли я да отвори очи и да се приберат заедно...

Асуман отива в имението. Джандан иска диска от нея, за да го скрие.

Харун съобщава на Асу, че Джансу е в болницата след катастрофа и е в кома. Асуман е изненадана. Отива в болницата. Джандан й звъни. Джихан случайно вижда телефона и разбира, че двете вършат нещо незаконно.

Погребват Бурхан. Дениз отива на погребението на баща си в последния момент. Инджи му поднася съболезнованията си.

Рахми е отчаян. Не иска да се храни. Кериман се опитва да го успокои.

След погребението на Бурхан, Дениз се прибира в къщи. Намира дневника, който Джансу пише за бебето и започва да го чете.

Кериман посещава брат си и му казва, че Джансу е в кома. Йълдъръм урежда от затвора да заведат Йозкан в болницата, за да види дъщеря си.

Състоянието на Джансу се влошава за втори път. Всички си мислят, че тя умира. Лекарите се борят за живота й. В последния момент я връщат от смъртта. Цялото семейство е съсипано...

Йълдъръм предлага на Ведат да оттегли жалбата си. Предлага му пари, за да промени показанията си срещу Йозкан. 

Йозкан излиза от затвора. Кериман и Енгин го чакат.

Рахми иска да напусне дома на Кериман. Озан отива при него. Предлага му да тръгват. Той отказва, но младежът го уверява, че повече няма да го остави. Рахми ще живее в дома на Озан. Внукът му го моли да не му причинява повече такива неща. Рахми обещава да не прави повече така.

Джихан се обажда на Селма. Тя му съобщава, че Хазал вече не е съдружник във фирмата на Харун. Джихан я моли да накара хакера да проникне в компютрите на Харун и така да извадят на бял свят далаверите на бизнесмена.

Хазал се държи хладно с Харун. Тя отива в имението и взима един диск. Харун я пита защо се държи студено с него. Хазал му отговаря, че той знае отговора на този въпрос.

Асуман се обажда на Джандан. Казва ѝ за Джансу. Тъкмо тръгва да се срещне с нея и я отвличат.

Пускат видео на Джансу със спомени от нейното детство, за да се събуди. Тя помръдва и постепенно идва в съзнание. Всички са обнадеждени. Джансу търси бебето си...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...