loading...

четвъртък, 27 април 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Изписват Джансу от болницата, но крият от нея, че е загубила бебето (28-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и април) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу идва в съзнание. Първото нещо, за което пита, е бебето. Семейството вече е до нея. Съобщават ѝ, че е претърпяла катастрофа. Дилара ѝ казва, че  бебето е добре и че е време да се възстановява.

Джансу не си спомня кой е бил до катастрофата. Но се радва, че бебето е здраво. Лекарят си разменя поглед с Дилара и премълчава за загубата на детето.

Махиде научава от Интернет, че Бурхан е мъртъв. В това време похитителите водят  Асуман при възрастната жена.

Джандан отново звъни на приятелката си по телефона. Махиде си иска диска. Асу затваря на бившата адвокатка. Махиде предлага на сестрата на Дилара да раздели Харун и съпругата му.

Дилара не иска да съобщят лошата новина на дъщеря й. Предлага да изчакат известно време, докато момичето се стабилизира.

Дилара съобщава на съпруга си, че Джансу се е събудила, но е изгубила бебето. Харун я прегръща.

Асуман споделя с Джандан, че се е договорила с Махиде и ако изпълнява това, което лелята иска, вече няма да има парични проблеми. Джандан се съмнява, че Махиде ще си изпълни обещанието. Асу носи диска на старицата.

Харун се интересува къде се губи балдъзата му. Тя отговаря, че е отседнала у една приятелка. Той обещава на Асуман да уреди въпроса с работата. Казва ѝ, че Джансу е излязла от кома, но е загубила бебето.

Сема подслушва разговора им. Съобщава на Дилара, че е научила от Харун за случилото се с Джансу. После разказва за плика, който Асуман е получила от Махиде.

Асуман обаче дава друг запис на Дилара, в който лелята иска да види Аллаз. Асу се възмущава от наглостта на Махиде.

Дилара отива в болницата. Джансу продължава да си мечтае за бебето. Момичето иска по-скоро да се прибере в къщи.

Йозкан отива на посещение при дъщеря си. На тръгване, той не може да открие якето и обувките си. Кериман, типично в нейн стил, го лъже и не му казва, че тези дрехи ги е дала на Рахми.

Махиде и Асуман продължават да си играят с Дилара. Двете си разменят съобщения по телефона от името на Харун.

Рахми иска да чуе внучката си. Звъни на Озан. Той оставя телефона си отворен, докато разговаря със сестра си. Рахми се разстройва, че не може да види внучката си.

На изписването от болницата Джансу научава, че Бурхан е починал.

Цялото семейство отиват на гости у Дениз. Джансу се кара на съпруга си, защото не е купил детска количка. Дилара се опитва да я успокои.Обажда се на асистентката си да купи една и да я изпрати в дома на Джансу. Джихан не е много съгласен да продължават да лъжат Джансу за бебето.

Селма се среща с Джихан и Йълдъръм. Жената обяснява, че фирмата на Харун е напълно законна. Йълдъръм е предпазлив в намерението на Джихан да предадат фирмите на Харун на икономическа полиция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...