loading...

петък, 28 април 2017 г.

Утре в "Сезонът на черешите": Ойкю прави серенада на Аяз и му приготвя романтична вечеря (29-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (29-и април) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

Емре признава чувствата си към Бурджу на специална вечеря в ресторанта на Корай. Поканил е Аяз, Ойкю, Сибел и Илкер. Развълнувана, Ойкю си тръгва, но е нападната от хулигани. Аяз я спасява и я закарва до дома ѝ.

Шейма напуска купената къща от Мете. Връща се при родителите си, но баща ѝ я изгонва. Мерал е прибира в дома си. Сибел съветва Йонем да вземе Мерал на работа във фирмата си. Йонем отива при нея, но тя ѝ казва, че не е търсила помощта на Бюлент и отказва предложението ѝ. 

Бурджу съобщава на Ойкю, че Аяз и Мете организират тържество. Шейма и Ойкю решават да ги посетят в къщата на Бюлент. Ойкю прави серенада на Аяз и пада в басейна. На сутринта тя не си спомня отговора на Аяз за любовното ѝ признание, защото вечерта е била прекалила с алкохола.

Бурджу съветва Ойкю да посети Аяз в офиса му, за да си изяснят чувствата си. Шейма разбира от Бурджу, че Емре свири в заведението на Корай. Тя отива да се разправя с него. Обвинява го, че той е причината Мете да я изостави. Двамата се скарват. Емре възпира Корай, за да не удари Шейма. Хазайката на Мерал се обажда на Бюлент и му казва, че възнамерява да заведе дело срещу наемателката си. Бюлент е готов да плати дълговете на Мерал. Ойкю отива в апартамента на Аяз. Там среща Мете и го умолява да прости на Шейма за миналото ѝ. Ойкю взима от Мете ключовете за апартамента на Аяз. Приготвя му изненадваща романтична вечеря..

Източник: Сезонът на черешите

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...