loading...

понеделник, 24 април 2017 г.

Първата музикална драма започва по Телемундо

Image result for Guerra de Idolos

Славата има цена и те ще я платят..."Война на идоли" (Guerra de Idolos) тръгва днес, 24 април, в САЩ. Музика, екшън и драма очакват зрителите в първия музикален сериал на американския канал. 


Историята е оглавена от Мария Леон, Алберто Гера, Алехандро де ла Мадрид, Хуан Пабло Медина и Даниел Елбитар. Участват още Хосе Мария Торе, Марко Тревиньо, Фабиола Кампоманес,Фернандо Карера, София Лама, Вивиана Серна, Алекс Гарса, Шерил Рубио, Ерика де ла Роса, Алехандро Спейцер, Винсе Миранда, Химена Аяла, Клаудио Лафарга и др.

Смъртна заплаха към Хулио Сесар Солар (Даниел Елбитар), певец номер едно на регионалната мексиканска музика, е детонаторът в тази история, разкривайки най-тъмната част от света на музиката: уговорките между индустрията и мафията, прането на пари, радио- и телевизионни оператори, които служат като платформи, за да избутат властта на политиците, покровителство, в замяна на несдържани проценти, смъртта на артисти, употребявани за представяне на други и битка за всичко или нищо между банди, които се опитват да изпълняват песни в територията на врага.

Борбата пред и зад кулисите, тези, които се опитват да доминират в музикалния бизнес; където, за да успее, освен амбиция трябва да има основна подкрепа: тази на публиката. И за това завоевание, има ключ, който отваря вратата към успеха: творения на най-добрия композитор и музикален продуцент на момента, Матео Солар (Алберто Гера).

Матео, който е член на семейство артисти от латински произход, живеещо в Хюстън, носи музиката в кръвта си, а сега несъзнателно ще занесе кръвта в музиката. Необуздан и темпераментен, този продуцент твори еднакво добре както за регионалната музика, така и за градската. Всеки иска талантливият Матео да му композира песните, особено след като е отвел брат си Хулио Сесар до върха, превръщайки го в идол.

Но Матео ще допусне "грешката" да се влюби в нова певица, която се стреми към неговите услуги. Манара (Мария Леон) е красива и ината жена, за която този продуцент ще създаде най-страстните теми, стремяйки се да я пусне на пазара като нова поп звезда чрез своя лейбъл JC Records. Матео обаче не знае какво е накарало Манара да стигне до услугите му.

Матео се е занимавал с престъпници и е създавал припеви за гангстери, които са искали да бъдат легенди, но Амадо Матаморос (Хуан Пабло Медина), брат на Манара, е един от най-опасните престъпници, с които той е трябвало да се справя. Трафикант на хора и оръжия, той има други планове за нея: да я даде на Рафаел Сабала (Алехандро де ла Мадри), артистичен кръстник на Хулио Сесар и партньор на семейство Солер в JC Records.

Рафаел, женен за модната дизайнерка Ицел Пас (Фабиола Кампоманес) и баща на двама млади музиканти, е много известен певец, който винаги се е стремил да се отличи със свои заслуги, като се възползва, а понякога и "страда", че е син на великия Ернесто Сабала, най-важният Ри обичан изпълнител на ранчеро в Мексико.

Амадо Матаморос, с политически амбиции, ще предложи на Рафаел бизнес, който ще наруши структурата и ще преобърне живота му: да даде сестра си в замяна на подкрепата му, с неговия образ, контакти и репутация да спечели гласове, за да стане кмет на град Лос Анджелис.

Рафаел няма да се поколебае да приеме пакта, заслепен от таланта на Манара. Той самият дебютира като продуцент, обещава й да я отведе до върха чрез компанията, която той споделя със семейство Солар. Но бурната и страстна връзка между Матео и Манара тръгва срещу всякакви планове, взривява амбициите, предизвиква безмилостна война на егота на и извън сцената, която се удължава от Лос Анджелис до Хюстън, както и от Монтерей до Мексико сити.

Матео и Манара, с музика, но също и с куршуми, ще се опитат да се освободят от тази война, в която трябва да се пазят по всички фронтове, плаващи между справедливост и отмъщение.

В свят на имения, партита, частни самолети и звукозаписни студия, ще станем свидетели на сцените на тези, които управляват дейността на латино музиката, понякога с по-малко скрупули от престъпните организации. В една вълнуваща история, в която песните са съчетани с екшън и романтика, ние ще влезем във вселената на звездите, които гравитират, движени от его на диви в бума на латиноамерикански певци в Съединените щати, където времето не лекува рани, а ще ги изложи на показ, в ритъма на най-популярната музика на латиноамериканците в тази страна.

Трейлър:Постер:


Официални снимки:

Излезна и целият албум с песни, създадени специално за теленовелата и изпяти от актьорите певци. Можете да го чуете тук - > 

> Guerra de Ídolos | La Protagonista (Audio) by Daniel Elbittar
> Guerra de Ídolos | Angel Con Colmillos (Audio) by Vince Miranda
> Guerra de Ídolos | Fuego Cruzado (Regional) (Audio) by Daniel Elbittar
> Guerra de Ídolos | Hasta el Mariachi Va A Llorar (Audio) by Fernando Carrera
> Guerra de Ídolos | Despertar (Audio) by Alejandro de la Madrid
> Guerra de Ídolos | Que Pase la Siguiente (Audio) by Fernando Carrera
> Guerra de Ídolos | Tequila Pa'La Razón (Audio) by Pedro Capó/ Luis Figueroa/ Christian Pagan
> Guerra de Ídolos | Amor Y Desamor (Audio) by Maria León
> Guerra de Ídolos | Va A Dolerte Mas Que A Mi (Audio) by Alejandro de la Madrid
> Guerra de Ídolos | No Es Normal (Audio) by Alejandro Speitzer
> Guerra de Ídolos | El Diplomático (Audio) by Vince Miranda
> Guerra de Ídolos | Todo (Audio) by Pedro Capó/ Luis Figueroa/ Christian Pagan
> Guerra de Ídolos | Pasa La Página (Audio) by Alex Brizuela
> Guerra de Ídolos | En Plena Oscuridad (Audio) by Maria León
> Guerra de Ídolos | Poder Y Gloria (Audio) by Alejandro de la Madrid/ Fernando Carrera/ Alex Garza
> Guerra de Ídolos | Me Gustas (Audio) by Alex Brizuela/ Maria León
> Guerra de Ídolos | Once Again (Audio) by Pedro Capó

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...