loading...

вторник, 25 април 2017 г.

Убиха героинята на Бенсу Сорал в сериала "Вътре" с Чаатай Улусой


Вчера в Турция бе излъчен 31 епизод от турския хит "Вътре".

Сериалът е един от най-успешните през този сезон, а главните роли са поверени на Чаатай Улусой, Арас Булут, Бенсу Сорал и Дамла Колбай... или поне бяха. 

В снощната серия героинята на Бенсу Сорал - Мелек (голямата любов на Сарп) бе убита и умря в ръцете му. Сцената и смъртта ѝ разбуни духовете в социалните мрежи и много от заклетите фенове на поредицата се зарекоха да не я гледат повече. 

Самата Бенсу благодари на целия екип и на всички свои фенове, че са били до нея и са я подкрепяли през всичкото това време. 

"Тази професия ме научи на много. Как да бъда по-добра, как да обичам толкова дълбоко, както Мелек обичаше. Надявам се, че съумях да пресъздам образа достоверно и се надявам, че и в следващите ми проекти ще бъда достойна за такава голяма роля, като тази на Мелек. Искам да благодаря на всички зрители, на "Ай Япъм", на всички от екипа - режисьори, актьори. Благодаря на всички Ви! С Безкрайна любов и уважение. Нека всеки край е едно ново начало...", написа Сорал. 

Към този текст тя прикрепи снимката, която можете да видите по-долу и на която целият екип я изпраща радостно...
1 коментар:

  1. Моля ви, умолявам ви! Следващият път, когато решите да давате такъв важен спойлър моля ви предупредете в заглавието, че е спойлър! Развалихте ми изненадата от гледането на серията, благодаря ви за което!

    ОтговорИзтриване

loading...