loading...

сряда, 12 април 2017 г.

Вие пожелахте: Елисабет Гутиерес


Другото лице на Елисабет Гутиерес.


Отдадена на това, в което вярва, тя доказа, че не е необходимо да играе в някоя продукция, било то като добрата или лошата, за да продължи да бъде обичана от публиката. Майка, жена, бизнесдама... това е сега Елисабет Гутиерес. Макар актьорството да й е страст, а децата - приоритет, намира в своята марка за грижа за кожата идеалния начин да работи, без да се отдалечава от Тофи и Кайли.

Бидейки най-малката в семейство с пет сестри и един брат, Елисабет е била отгледана в консервативна среда с баща свръхпазител. Затова Гутиерес оставя децата си да летят и ги подкрепя във всичко, което изберат. 

- Разкажи ни за твоята марка "Ely"...
Тази компания е начин да споделям с всички тези хора, които ме следват. Не мислете, че съм суетна, не става дума за това. Искам да ги науча на това, което аз съм научила в тази среда, а именно да се грижа за себе си. Противно на мисленето на мнозина, не съм от тези, които си стоят вкъщи. Работя от малка и винаги съм била независима. С този продукт сякаш се връщам към актьорството.

- Как започна?
Малко по малко ми се отваряха вратите и за две години придадох вид на идеята си. Гордея се, че успях. Две години проучвах и търсих перфектните съставки. Сложих моето име на марката, защото исках хората да я свързват с мен. Уилям също беше част от този процес, бе мой водач и подкрепа. Ако си добре отвътре и щастлива, това се отразява и на лицето. Започваме с четири основни продукта за грижа за кожата. Моята линия е с цел предпазване, коригиране на бръчките или застаряването.

- Каква е Ели - майката?
Изпитваме голяма любов към децата, а не бяхме свикнали с това. Не че родителите ми не са ме обичали, но просто нямаха навика да го показват. Аз говоря на баща ми на Вие и това е вид уважение. Харесва ми връзката, която създадохме като семейство. Аз сама избрах да остана до тях и да прекъсна кариерата си, защото този етап от живота им няма да се върне никога и искам да му се насладя.

- Разкажи ни за Кайли и Тофи...
Кайли е смесица от суперкокетно момиче и млада дама с характер. Обича конкуренцията и предпочитам да е така, пред човек, който трябва все да буташ. Тофи се вижда в големите лиги и вече го е решил. Понякога играе с Уилям по цял ден. Даваме им нашия пример, че сме започнали, без да имаме нищо - нито връзки, нито "опора".

- Какъв баща е Уилям през твоите очи?
Уилям притежава специална даденост, за да говори с тях и затова те го имат за идол. Често си говорим с него за това, че винаги е близо до нас и това дава сигурност на децата ни.

- 14 годии вече сте заедно с Уилям, минахте през толкова етапи. Какво научи от всички тях?
Всички тези процеси като двойка през всичките години са били специални. Всеки се развива, расте и узрява. Това, което винаги ни е движило, е било любовта към нас самите и към семейството ни. Все още се възхищаваме един на друг.

- Винаги сте пазили личния си живот, а сега започнахте да споделяте по-често общи снимки...
Фактът, че сега качваме повече снимки заедно, не означава, че се обичаме повече от вчера. Спокойна и пълноценна съм в този нов етап. С Уилям сме много добре, радваме се на семейството си и на всичко, което ни се случва. Той със своите проекти и аз с моите.

- Ще има ли сватба?
В даден момент си мечтах за това, но сега други неща са по-важни. Да имаш семейство е по-ценно от една сватба. Пръстенът, който имам, означава любов и точка.


- А още деца?
В един момент Уилям поиска друго дете, защото децата ни вече пораснаха. Истината е, че аз не искам. Веднъж си поговорихме и Кайли също поиска. Аз и Тофи не искаме, Кайли и Уилям искат, двама на двама сме. Не искам да знам как ще свърши тази история (смее се).

- Ще се върнеш ли в теленовелите?
Виж, не обичам да казвам не за нищо, защото човек не знае какво ще му поднесе животът. Мога само да кажа, че ми липсва да изпълнявам героиня, но знам и че това отнема много време, а не искам да съм далеч от децата си.

2 коментара:

  1. Страхотно интервю, благодаря Ви. Елиабет ми е любимата актриса, дано скоро отново я видим на сцена в някой сериал.

    ОтговорИзтриване
  2. pak teq bezdarnite probytvat sprete se be

    ОтговорИзтриване

loading...