loading...

неделя, 30 април 2017 г.

В следващия епизод на "Не ме оставяй": Лошите намерения на Илеана!


Прочетете какво ще се случи в епизод 117 (01-и май) на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.


Феликс не може да пренебрегне привличането, което изпитва към Валентина. Той се опитва да я изнасили тайно, но преди да успее да я нарани, Нурия усеща, че се случва нещо нередно и не позволява между двамата да има контакт.

Илеана разговаря с дъщеря си, за да се опита да убеди Рене да се върне като първородния син и да се сдобри с Гонсало. По този начин, той ще стане част от завещанието на баща си, а Каролина ще получи нещичко.

Клементе решава да се възползва от ситуацията с Валентина и замисля план как да отдалечи Фернанда от Анхелика. Той иска тя отново да страда от загубата на дъщеря си.

Гонсало се отчайва, защото не може да получи заем от банката. Мау не иска да стои със скръстени ръце и се излага на риск като се сбива с Леонел. Така той успява да се възползва от спешния фонд на хотела, за да събере исканите пари за спасяването на Валентина.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...