loading...

сряда, 19 април 2017 г.

Правила ли си е операция на лицето съпругата на Къванч Татлъту?


Появиха се слухове, че съпругата на популярния актьор Къванч Татлъту - Башак Дизер, си е правила операция на лицето, за да изглежда по-млада, тъй като скоро навършва  40.

По-късно обаче известната дизайнерка опроверга тази новина и написа в Туитър следното съобщение: "Цялата информация, която излезе вчера, преди седмица, преди месец, е фалшива. Не съм се подлагала на никакви интервенции.."

3 коментара:

  1. Дори и да си е провила,какво от това кой в днешно време не се опитва да заличи следите от времето,особено пък тя,която е публична личност и е съпруга на толкова известен и харесван мъж!

    ОтговорИзтриване
  2. Дано си направи, има нужда, ама то и ЕГН то трябва да си коригира, че биологичният й часовник е доста напреднал на тая госпожа :p

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам на кого е известна тази дизайнерка? И кога стана известна? И покрай кого стана известна? Да вземе да си имплантира нови яйчници и нова матка, че да роди едно дете на младия си много харесван мъж. А след време кожата на лицето й ще увисне като парцал и ще заприлича на някои колежки на мъжа си, които поради подобни манипулации днес приличат на чудовища. Дъртото си е дърто.

    ОтговорИзтриване

loading...