loading...

събота, 22 април 2017 г.

В следващите епизоди на "Моят живот": Арестуват Едибе, а Мехмет Емир напуска семейството си заради Хасрет


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Моят живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family.

Салих отива при братята на Юсуф и обвинява Мехмет Емир в убийството му. Казва им, че бизнесменът е с Хасрет в града. Исмаил не иска да се среща вече с Ефсун. Вярва, че тя още обича Атеш още и го казва на Бахар.

На диска от Недим се вижда как Тайфун разказва всичко на сина си и обвинява Едибе за евентуалната му смърт. Хората на агата нападат Мехмет Емир и Атеш и ги водят в конака. Хасрет се опитва да попречи да не убият любимия й. Мехмет й казва, че още я обича и моли да се приберат заедно в Истанбул. Тя го отхвърля отново.

Атеш и бъдещият му тъст се прибират у дома. Бизнесменът казва на Фулия, че иска развод. Недим дава на Атеш доказателство, че заради Едибе е останал сирак. Старата дама се кълне, че съжалява горко за миналото. Атеш издава Едибе и разказва, че тя само се преструва на инвалид. Пристигат навреме, за да не може тя да избяга в чужбина. Полицията я отвежда.

Бахар е ядосана на Атеш, защото изпраща старицата в затвора. Ефсун разказва за драмите в имението на Фулия. Тя не може да намери мъжа си.

Мехмет Емир е в кабинета си. Звъни на Хасрет и я умолява да се върне. Толкова се напива, че блъска колата си пред фонтана. Отношенията му с Атеш се изострят. Младият мъж му напомня, че има дял в компанията му.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...