loading...

петък, 21 април 2017 г.

Хулиан Хил през сълзи: "Винаги ще обичам Марджори, защото е майка на сина ми"


Актьорът излага своята версия за раздялата си с венецуелката.


Сред скандала с раздялата му с Марджори де Соуса и легалната битка за сина им Матиас, Хулиан Хил организира събитие, за да отпразнува влизането на линията му Carlos Life в САЩ, събитие, което било организирано много преди това, без да си представя, че точно ден преди това венецуелката ще изпрати официално съобщение за раздялата им. Именно там, попитан от журналист за края на връзката му с Де Соуса и съдебния процес за правата над Матиас, Хил не се сдържа и се разплака.

"Мъжете също страдаме, чувстваме и плачем. Когато връзката не върви, е по-добре да се разделим", сподели той. Актьорът увери, че въпреки всичко, той смята бившата си за "голяма майка" и "голяма жена", макар комуникацията помежду им да не е била на ниво. "Винаги е имало желание и илюзия да създадем връзка и семейство. Можете да питате Марджори. Никога не е била само една битка. Имахме проблеми с комуникацията, не можехме да стигнем до консенсус по много въпроси".

И добавя: "Има теми, които никога няма Ви кажа, теми с които ще умра, лични, интимни. Марджори винаги съм я обичала, обичам я и ще я обичам винаги, защото е майка на сина ми. Цялата тази война, която се разрази, е спекулация, защото аз нищо не съм казвал... За съжаление, не стана така, както мечтахме".

Хулиан потвърди, че има легален процес. "Нормално е, разделяме се, имаме дете и трябва да установим икономическата страна", спомена, изтъквайки, че Марджори е започнала този процес. Той изясни, че Де Соуса не му е отказвала да вижда малкия. "Излезнах от Мексико заради работа на 27 март, тогава за последен път видях Матиас, а не че тя не ми позволява да го виждам. Не искам да ме критикувате като баща", помоли Хил.

Хулиан каза, че е усетил критики заради пътуването му до Япония за 6 дни с другите си две деца, оставяйки бебчето си на два месеца тогава. Обясни също, че след ваканцията му, Марджори е пътувала до Маями за фотосесия, докато "детето било само с бавачка". Въпреки това, Хулиан Хил отказва да говори зле за майката на третото му дете.

Какво иска от Марджори? "Искам само да ми даде възможност да съм с детето си (разплаква се)... Детето е моя кръв и ще го защитавам до смърт, както и връзката си с Марджори, защото ще е в живота ми завинаги. Нямам нищо лошо, което да кажа за нея".

Има ли възможност да се събере с Марджори? "Мисля, че не. Казахме си, каквото имаме, изживяхме, каквото изживяхме, връзката ни може да е много по-добра от сегашната заради детето и както съм правил с майките на предишните си две деца - да станем големи приятели".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...