loading...

сряда, 31 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи и Ашфак се женят, Акаш бяга и се опитва да удуши Асгар (01-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (01-и юни) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Ансари отива в дома на Ашфак и извиква Митхи, Зубейда го посреща, други от семейството също слизат долу да видят защо Ансари вика. Ашфак и Митхи слизат като младоженци. Митхи казва на Ансари, че се е омъжила за Ашфак.

Мукта помага на Вишну да се вдигне на крака и да се опита да ходи. Той успява да се изправи и задържи. Мукта е много щастлива. Вишну взема бебето и сяда, а Мукта ляга на рамото му и си говорят, радвайки се на бебето. Ансари пита Митхи дали някой я е принудил да сключат брак с Ашфак. И ѝ казва, че може да му каже, ако някой я задължил. Тя отвръща, че го е направила по свое желание. Добавя, че ще остане в Пакистан, като част от това семейството. Ансари ѝ казва, че се опитва да им помогне. Майката на Ашфак му се кара, че се е оженил за Митхи. Саба също разговаря с Ашфак. После отива при Нильофер. Ансари се обажда на Дамини и ѝ казва, че внучка и се е омъжила за Ашфак. Дамини е разстроена. Тя говори с Митхи, Митхи ѝ казва причината, заради която го е направила. Дамини споделя с Дивя.

Акаш говори с някакво момиче и после се моли. Митхи е тъжна и плаче, Ашфак отива при нея, казва и да не се притеснява. Тъй като тя знае истината - че сватбата им е фалшива и че всъщност той се е оженил за Нильофер. Казва ѝ, че може да се върнат с Акаш в Индия. Майката на Ашфак спори с баща му задето синът му се е оженил за Митхи. Асгар се опитва да я успокои.

Мукта, Вишну и бебето се прибират в дома си. Нани и Дивя ги придружават до там. Нани пак се ядосва, Мукта ѝ се кара. Екадаши показва албума със снимките на Митхи и Акаш от сватбата им на Малвика. Малвика скъсва снимката на Амбика и Санкрант я вижда. Той се ядосва. Малвика вижда колко е ядосан. Мукта готви, а Вишну гледа бебето. Вишну и казва, че трябва да си намери работа. Наемат го в един гараж за ремонт на коли.

Акаш се опитва да отиде в Пакистан, но човекът, който помага на Асгар, го спира. Митхи си мисли за Акаш. Асгар разговаря с помощника си и разбира, че Акаш е избягал. Акаш отива при Асгар. Митхи усеща, че Акаш е някъде наблизо. Акаш тръгва към стаята на Митхи, Асгар го настига и го удря с пръчка по главата. Акаш се обръща към него. Асгар му се извинява. Акаш хваща Асгар за врата и се опитва да го удуши.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...