loading...

сряда, 31 май 2017 г.

Утре в "Моят живот": Бахар и Атеш напускат Истанбул, а Мехмет Емир ще става баща (01-и юни)


Прочетете какво ще се случи утре (01-и юни) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Всички от махалата извършват помен за Нуран. Бахар влиза в стаята си и взима снимка от детството. Султан ѝ казва да не си ходи. Ефсун обаче я гони. Преди това иска да види снимката, която е взела. Оказва се, че е на Ефсун и Бахар като малки. Бахар я къса пред Ефсун и ѝ я дава, след което си тръгва. Иляс я моли за прошка, но Бахар е непреклонна. Иляс тръгва да тича след нея, а Ефсун му казва да не си прави труда, защото не заслужава.

Мюге и Берк се срещат. Той я пита как е майка ѝ. Появява се Арда, който е проследил Мюге. Той се нахвърля с юмруци върху Берк. След това отвежда сестра си.

Фулия е на легло, а Мехмет Емир се грижи за нея. Помага ѝ да пие вода. Хасрет ги вижда и решава да си тръгне. Мехмет Емир я последва. Докторът идва и съобщава на Мехмет Емир, че Фулия е бременна. Хасрет и Хюлия също са там.

Бахар и Атеш решават да заминат от Истанбул. Ефсун отива на летището. Тя моли сестра си да не заминава. Хваща я за ръката и започва да плаче. Бахар обаче е решила и сяда на мястото си. Ефсун си тръгва разплакана. Спомня си моменти с Бахар от детството. Бахар и Атеш отлитат.

Хюлия и Мехмет Емир съобщават радостната новина на Фулия, че ще става майка. Фулия се разплаква от щастие. След това двамата я водят в имението, където ще си почива на спокойствие. Казват на Бейза и Адиле, че трябва да се грижат за бъдещата майка.

Хасрет се прибира наранена и огорчена. Започва да плаче за Мехмет Емир, с който трябва да се разделят отново след бременността на Фулия. Той ѝ звъни...

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...