loading...

понеделник, 1 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи идва в съзнание и е шокирана да разбере, че... (02-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Екадеши се интересува дали има някакви новини. Санкрант ѝ отговаря, че Дамини се прибира с Рахувендра, а брат му остава в Джаму да търси Митхи. Той обвинява майка си за случилото се. Добавя, че Акаш не може да живее без Митхи. Екадеши му отговаря, че не е направила нищо. Тя си припомня как е казала на снаха си да си върви. Казва си, че е мислила за бъдещето на сина си, за техния наследник. Искала е да внесе светлина в живота му, нищо повече.

Инспекторът съчувства на Акаш. Казва му, че работят, но идентификацията върви трудно. Съветва го да се прибере при близките си. Те също се нуждаят от помощ и утеха. Добавя, че ако любовта им е истинска, Бог няма да позволи тя да си отиде.

Митхи е в безсъзнание. Тя си припомня мигове от пътуването във влака, взрива и падането ѝ в реката. До нея един лекар ѝ прави мехлем от билки. Митхи отваря очи и поглежда към една непозната жена. Тя прошепва „бабо“. Непознатите са щастлива да чуят гласа ѝ. Жената е поласкана, защото тя чува думата “майка“. Взима лекарството и маже челото на Митхи. В стаята влиза красиво момиче на име Саба (дъщеря им). Майката я кара да намаже краката на Митхи, но тя отказва под предлог, че има къна на ръцете си. Присъединява се и снаха им Зубейда и помага на свекърва си. Лекарят моли семейството добре да се грижи за гостенката си, защото е много слаба. Те обещават. Саба коментира скъпата гривна на крака на Митхи. Добавя, че е от богато семейство. Чуди се как ли е попаднала тук. Майката е сигурна, че семейството ѝ се притеснява много за нея и се моли някак си да разбере, че е в безопасност при тях.

Дамини не може да спре сълзите си, макар че всички я утешават. Ратху е много изморен. Той разказва за трагедията, на която са станали свидетели. Толкова много невинни жертви. Някой толкова пострадали, че дори близките им не са могли да ги разпознаят. Дамини повтаря, че Митхи е жива. Нани се притеснява за Мукта. Всички са изненадани, когато я виждат да слуша разговора им от страни. Джоги си припомня съвета на лекарката да я пазят от лоши вести, защото и без това е изстрадала достатъчно. Мукта само си шепти „Митхи“.

Митхи става и иска да се прибере незабавно в дома си. Майката ѝ отговаря, че първо трябва да се възстанови. Митхи иска да говори с нея, но жената я оставя сама. Митхи вижда талисмана на Фида на ръката си. Тя си спомня завета и, че той може да спаси хиляди животи. Митхи се чуди какво се е случило с Фида, къде е Дамини, Акаш. Тя си припомня мига, когато Фида ѝ се извинява. Влакът тъкмо минава по мост и Фида я бута в реката. Тя отваря вратата и излиза на улицата. Митхи тича навън. Акаш стои на един хълм и вика името ѝ. Тя чувства нещо и продължава да върви напред. Излиза на главно шосе. До нея спира полицейски джип. Полицаят я пита на къде е тръгнала, какво прави. Митхи се изразява неясно. Той пита да не е избягала от съпруга си. Полицаят сочи бодливата ограда и Митхи разбира, че е попаднала в Пакистан. Тя е шокирана да узнае, че е в друга страна. Полицаят я пита защо реагира така, все едно чува името на страната за първи път. Казва ѝ, че трябва да го придружи до полицейското управление.

Дамини пита Канха за здравето на Мукта. Той ѝ казва, че е приета в болницата, но ще се оправи. Дамини се притеснява за нея, а Нани слуша от страни и започва да и се подиграва. Пита я дали наистина се притеснява за Муку или просто драматизира. Канха се кара на Нани. Казва ѝ, че няма да толерира подобно отношение към Дамини.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...