loading...

вторник, 2 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Погребални ритуали за Митхи (03-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (03-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Асгани започва да разпитва Митхи. Ашфая се появява и казва, че момичето не е пило лекарствата си. Ашфая и Митхи тръгват към реката. Акаш страда. Ашфая показва вестника на Митхи с новината за взривения влак. Дава ѝ кърпичка, но тя не я иска. Ашфая и Митхи се договарят. 

Акаш е в управлението и търси името на Митхи при оцелелите. Той си я представя, но тя изчезва. Той се разстройва. В семейството всички се питат къде ли е Митхи. Тя се появява с Ашфая. Майка му ѝ се кара защо е излязла сама,а той се закача със сестрите си. 

Санкрант отива при Акаш и го успокоява. Асгани отива в дома и иска да говори с Митхи. Бащата на Ашфая го посреща. Асгани споменава Акаш, но всички казват, че не познават такъв човек. Асгани си тръгва. 

Акаш се прибира с брат си и вижда погребалните ритуали за жена си. Ядосва се и гони всички. Акаш се кара с Екадеши, която иска да прави прощална молитва за Митхи. Акаш се извинява на снимката на Митхи. 

Митхи говори със сестрата на Ашфая. Майка му носи дреха за Митхи. Екадеши пак ядосва сина си, този път е събрала всички вещи на Митхи. Бащата на Ашфая казва, че на Митхи ѝ отива този стил на обличане. Всички сядат да ядат, но Митхи не иска да иде при тях. Майката на Ашфая отива при Митхи и говори с нея. Двете отиват в стаята. Всички коментират Митхи. Митхи се храни и говори с майката. Ашфая ги слуша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...