loading...

петък, 5 май 2017 г.

Утре в "Сезонът на черешите": Шейма намира детето и го завежда при майка му; Шейма иска Ойкю да се провали на ревюто (06-и май) - Diema Family


Прочетете какво ще се случи утре (06-и май) в следващите три епизода на турския сериал "Сезонът на черешите", който се излъчва от 17:00 до 20:00 часа по Diema Family!

Орхан иска финансова помощ от Мете. Ойкю и Аяз организират група за издирването на Емирхан. Междувременно, Шейма намира детето и го завежда при майка му. Умишлено споменава пред нея, че е оставено без надзор. Ядосана, манекенката заявява, че няма да участва на ревюто. Бюлент поднася цветя на Йонем. Излизат на разходка.

Мерал е изгонена от квартирата й. Отказва помощта на Йонем и Бюлент. Аяз разбира, че Ойкю са на улицата и настоява да отидат у тях. Мерал отива с децата си в къщата на Шейма, но Орган й казва, че не могат да останат дълго. Ойкю се подготвя за ревюто.

Шейма иска тя да се провали. Подменя скиците й с други. Ойкю разбира, че ушитите модели са различни в деня преди ревюто. Бюлент кани Мерал на вечеря в дома си. Йонем решава да отиде при него и вижда, че Мерал е там ...

Източник: Сезонът на черешите

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...