loading...

понеделник, 8 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Някой се опитва да обеси Митхи... в съня на Екадеши (09-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Асгар търси нещо и е много ядосан. При него влиза жена му и той я пита къде е това, което търси и ѝ се кара. Тя се разплаква. Той си спомня, когато е давал на Фида картата-памет, в която е било записано всичко. 

Инспекторът в Пакистан разговаря с друг полицай и си спомня, когато Митхи се е опитала да премине границата. Спомня си точката на челото ѝ и когато Ашфак я зе защитил. Митхи е на терасата и вижда камион. Асгар и шофьорът на камиона си говорят и шофьорът носи някакви сакове. Митхи слиза по стълбите и се подпира на долния парапет, за да види отблизо . В саковете има бомби и пистолет. Митхи влиза в къщата и гледа през пердето. Тя вижда, че Асгар носи саковете и се прибира. Отива до вратата и я отваря. Той се чуди какво да направи, за да не разбере Митхи, че е терорист. Те си говорят. Митхи си тръгва и изпуска гривната, която ѝ е дала Фида. Асгар я вижда и ѝ казва да спре. Той я пита от къде има тази гривна. Тя измисля нещо и той ѝ я връща. Тя тръгва към стаята си. Докато Митхи върви изведнъж някой слага въже на врата ѝ и се опитва да я обеси. 

Екадаши започва да плаче и да вика името ѝ. Взема каната с вода и си полива ръцете. След това ги поглежда, като се оказва, че е сънувала. Тя бръква под леглото и изважда тетрадката и диска. Каджри ѝ носи чай и я гледа от вратата. Митхи си е легнала и някой хвърля през прозореца топка, направена от лист от тетрадка. Тя пита кой е там. Отива до прозореца, като през това време Ашфак бяга. Митхи поглежда надолу и вижда топката. Нусрат се появява, взема топката и си тръгва. После Митхи е в стаята си и говори с Нусрат. 

Гомти и Екадаши се заключват в стаята, Каджри ги подслушва отвън. Те си говорят за Митхи. Гомти вижда някаква бяла сянка и казва на Екадаши да пази тишина и отива да види кой е там. Гомти отваря вратата и вижда Каджри да носи изпраните и сгънати дрехи на Екадаши. Каджри казва, че е дошла, за да ѝ ги даде. Гомти ги взема и затваря вратата. Каджри се сеща, когато прислужника е намерила диска и пита Акаш да ли е негов. Павитра каза, че е неин. 

Митхи отново си пише дневника. Спомня си отново танца си с Акаш и плаче. Акаш гледа и гали снимката им. Той отива до огледалото, където Митхи се е гласила и взема синдура ѝ. Митхи си слага синдур, а Акаш го слага на снимката. 

Ашфак е при хората, които перат килими и дрехи. При него влиза жената на Асгар, след това и Митхи. Митхи носи кутии, в които има ядене и той ги взима. Ашфак и жената на Асгар се хранят, а Митхи обикаля . Тя поглежда в огледалото и не вижда синдура, а червената боя на масата за празника холи и се опитва да вземе, за да си сложи на челото. Ашфак я вижда и е изплашен. Жената на Асгар вижда, че Ашфак гледа към Митхи и се обръща, виждайки, че Митхи взема от боята и двамата с Ашфак са изплашени. Митхи си слага на челото, Ашфак застава пред нея и я спира. Тя му казва, че е искала да си сложи синдур. Ашфак взема от боята и ѝ слага на лицето. През това време се появява инспекторът и го вижда. Кара се на Ашфак. Той застава до Митхи и продължава да му се кара. Инспекторът си тръгва, Ашфак казва нещо на Митхи, след това и тя си тръгва. 

Митхи носи дневника си и отива при гълъбите. Отваря го и пише в него. Акаш е под дъжда. Ашфак гледа Митхи отстрани. Жената на Асгар му дава храна. Дамини си прибира нещата. При нея влизат Джоги и Ратхор и те разговарят. Тя ги пита да ли са открили нещо. 

Каджри претърсва стаята на Павитра. Тя намира диска, а през това време Гомти влиза в стаята. Каджри се скрива под леглото. Гомти оставя това, за което е влязла и излиза. Каджри гледа диска. Ашфак слиза долу и вижда Митхи да простира. Двамата се скарват. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...