loading...

вторник, 9 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Нусрат порязва Митхи с нож (10-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (10-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи чува някой да говори отвън и отива на прозореца да види. Вижда Нусрат да говори с някакъв мъж. Акаш гледа снимки на Митхи на лаптопа си. Качва ги на флашка. След като става, вижда Каджри. Той я пита какво прави при него, тя се опитва да му даде диска, но някой извиква и тя се отказва. Акаш излиза. Каджри скрива диска под сарито си и излиза от стаята.

Нусрат гледа кутията с колието. Митхи влиза при нея и тя го скрива под възглавницата. Те си говорят. Нусрат става от леглото и Митхи изважда кутията с бижуто. Нусрат се обръща, Митхи ѝ показва кутията и я отваря. Асгар минава покрай стаята и после влиза при тях. Митхи се сеща за топката лист хартия, която е била хвърлена пред нейния прозорец и Нусрат я е взела. Митхи защитава Нусрат пред Асгар. Митхи отново разпитва Нусрат. Нусрат плаче.

Гомти отива при Каджри и ѝ казва, че диска го няма. Екадаши е притеснена, появява се Каджри и те отиват при нея. Екадаши забелязва, че тя държи ръката си в сарито си и че има нещо, което крие. Хваща ѝ ръката и изважда диска. Удря ѝ шамар и започва да я дърпа за косите и да ѝ се кара. Каджри започва да вика. През това време Гомти вижда, че Джоги и Ратхор идват с колата си и казва на Екадаши. Екадаши пуска Каджри и после тя и Гомти се прибират вътре. Екадаши счупва диска. Ратхор пита къде е Акаш.

Асгар и Нусрат си говорят. Митхи е в стаята му и търси някого. Тя вижда саковете и че Асгар не си е прибрал нещата, отваря червения сак. През това време Асгар отива към стаята си, Митхи посяга да отвори черния сак, но Асгар вече е пред вратата и я вижда, чуди се какво да направи, за да не го разкрие. Отива при нея и дръпва сака от ръцете ѝ. Тя се досеща за сака в автобуса, когато той отново не ѝ позволил да го премести. Пита я за какво се е замислила.

Асгар изважда бомбите и пистолета от сака и е намислил нещо. Митхи минава по коридора и някакъв човек ѝ казва нещо. После Асгар отива при нея и отново си говорят. Той ѝ дава някакъв плик.

Митхи пише в дневника си за Акаш и плаче. Акаш стои до прозореца и също плаче. Той си избърсва сълзата и вижда, че навън вали. Митхи и тя вижда, че навън вали и отива до прозореца. Протяга ръка под дъжда, Акаш прави същото и двамата мислят един за друг. Някой звани на вратата и Митхи отива да отвори, тя взема някакви снимки. Митхи дава картичката, която е написала до Акаш на Асгар, после той я изгаря.

Митхи отново е при Нусрат, а тя плаче. При тях влизат майката и бащата на Ашфак и Нусрат. Майката на Нусрат ѝ се кара и ѝ хваща ръката. Слага я върху главата си и я кара да се закълне в нея и да ѝ каже истината. Митхи се намесва и разяснява какво се е случило, след това отива към гардероба, за да покаже колието на майка ѝ, но Нусрат я спира. Митхи разказва на родителите ѝ. През това време се появява някакъв мъж и майката на Нусрат е много изплашена. Извиква нещо и си тръгва. Майката на Нусрат тръгва след него. Родителите на Нусрат се опитват да го спрат. Този мъж разказва всичко, което е чул, на инспектора.

Ашфак се намесва. Нусрат плаче. Асгар отива при нея и я пита какво се е случило. Нусрат вижда ножа при плодовете в чинията, отива и го взема. Митхи я вижда и се опитва да я спре. Митхи ѝ удря шамар. Жената на Асгар отива при нея, а майката на Ашфак вижда, че по ръката на Митхи има кръв и се е порязала. Пита я да ли е добре. Митхи говори с полицая.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...