loading...

вторник, 9 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Рената, една златна мина (10-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 10 (10-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Рената изненадва Сантяго и си открадва целувка под формата на благодарност за вниманието му. След това се чувства виновна заради действията си и се опитва да замаже неловкото положение като го моли за дискретност. Санти признава, че му е харесало... Дали ще се случи нещо повече между тях?!

Демиан разкрива пред Рафаела истинските си намерения зад предложения дом на племенницата си Рената – цялото ѝ наследство може да остане за тях, ако един от синовете му се сближи с нея.

Мариела се завръща в Пуебла с единственото намерение да осъществи мечтата на дядо ѝ. Като пристига на мястото, където смята да изгради болницата си, тя открива, че Ферер са си присвоили всичко, без никакво разрешение.

Леонардо се развълнува като вижда, че у Мариела е подаръка, който е направил на любимата си Лусия. Без да каже и дума, взема огърлицата и тръгва изпълнен с гняв, спомняйки си цялото страдание от загубата на истинската си любов.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...