loading...

сряда, 10 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Хазал помага на Джансу да се грижи за отвлеченото бебе, докато полицията ги търси (11-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу се появява с бебето у Хазал. Тя моли сестра си да приготви млякото, за да нахранят детето. Хазал се опитва да каже, че бебето не може да остане. Джансу разказва, че е взела Емре от осиновителката му. Хазал е потресена. 

Митхат съобщава на началника си, че Харун е действал с фирмата на Джихан, докато собственикът е бил в чужбина.

Хазал пита сестра си, дали осъзнава, че е отвлякла детето. Джансу споделя, че тя се е грижила за него и го обича. Тя счита, че Емре е нейно бебе. Хазал предлага да го върнат на осиновителите. Джансу казва на Хазал да си мълчи. Да не казва на Дениз и на другите.

Комисарят показва снимки, на които Митхат е с Хазал. Началникът поставя условие на хакера да има баланс в отношенията.

Хазал се опитва да обясни на Джнасу, че е извършила престъпление. Настоява да върнат бебето. 

Джандан предлага да заведат дело за бащинство, но и Екрем трябва също да заведе дело срещу Дилара. Асу и адвокатката решават да излязат заедно.

Джансу хваща Хазал да звъни на Джихан. Момичето се оправдава, че се обажда на Митхат, за да отмени срещата, която са имали. Джансу се примирява.

Дилара е умислена. Не знае какво да направи, за да опази истината от Озан.

По телевизията съобщават, че бебето е отвлечено. Осиновителката описва жената, която е извършила това деяние. Дилара веднага разбира, че това е Джансу. Дилара звъни на дъщеря си, но Джансу не отговаря. После звъни на Дениз, но той гледа мач и не чува телефона.

Хазал настоява да се обади на майка си. Джансу отново я разубеждава. Дилара съобщава на Джихан, че Джансу е отвлякла бебето.

Митхат се разхожда умислен, за да вземе решение.

Рахми благодари на Озан за това, че го е приел в дома си, но вече иска да си тръгва. Озан не го пуска. Съобщава на дядо си, че Асу е тук.

Хазал казва на Джансу, че бебето има температура.

Йозкан отива в бара, където ходи обикновено Джандан, под предлог, че си търси работа като охрана. Оказва се, че с управителя на заведението са приятели.

Озан споделя с дядо си, че Асу и Джандан може би са отговорни за смъртта на търговеца на диаманти. Рахми не може да повярва. Озан си мисли за майка си. Рахми обещава да се заеме със случая.

Асу и Джандан виждат Йозкан в бара. Двете се притесняват, че ще ги забележи. Асуман обаче не е съгласна да се местят в друго заведение. Джандан я убеждава в обратното. Двете си тръгват от бара.

Дамир си харесва Асуман.

Бебето е с температура. Хазал се опитва да убеди Джансу да го заведат в болница, за да му предпишат лекарства. Джансу е притеснена. Дилара звъни на Хазал. Джансу поглежда сестра си и прави знак да не отговаря.

Джихан и Дилара обсъждат проблема с Джансу. Полицията вика Джихан и Дилара в участъка да дадат показания. Директорът на социалния дом моли двамата да накарат Джансу да върне бебето.

Харун настоява Селма да унищожи документите. Жената е на вечеря с Йълдъръм и успява да заблуди Харун.

Джихан съобщава на Дениз, че Джансу е отвлякла бебето. Дениз си тръгва от бара по средата на мача.

Хазал и Джансу водят бебето в болница. Там искат документите, но те не ги представят. Джансу се представя за осиновителката...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...