loading...

сряда, 10 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Акаш напуска дома си, а Нусрат е отвлечена (11-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Асгар и останалите говорят с полицая. Акаш отново проверява нещо за Митхи в компютъра и е напечатал плакати, за да ги залепи навсякъде и хората, ако я видят, да му се обадят. Екадаши влиза при него в стаята.

Санкрант разглежда плакатите и изведнъж спира тока. Той отива да види какво става и влиза в килера. Каджри е там завързана и го чува. Той запалва една свещ. Каджри го вижда и се опитва да му каже, че е там. Тя ритва някакъв стол, Санкрант я вижда и я освобождава. Пита я какво се е случило. Каджри му разказва всичко и той иска да отиде да се скара на майка си, но тя го спира. 

Гомти и Екадаши са в стаята на Акаш. През това време пускат тока. Акаш и Санкрант влизат при тях, Акаш е с лаптопа си и е пуснал диска, в който Митхи му разказва всичко. Те влизат заедно с Каджри, Гомти е изплашена. Акаш се кара на майка си, че е скрила диска от него, знаела е всичко и  е завързала Каджри. Каджри гледа отвън. 

Мъжът, който разбрал всичко за Нусрат, е много ядосан. Нусрат е седнала пред огледалото. Някой влиза при нея, напада я в гръб и ѝ запушва устата, за да не вика. Води я на някакво място. Нусрат започва да му се моли да я пусне, но той ѝ удря шамар. После се обажда на инспектора. Докато говорят, Асгар и Ашфак са при инспектор . Мъжът избърсва сълзите на Нусрат. При него влизат Ашфак и Асгар и започват да го бият. Инспекторът също е с тях. Мъжът заплашва с пистолет инспектор, после инспекторът му хваща ръката, за да го пусне, а накрая му удря шамар. Ашфак и Агар прегръщат сестра си. 

Акаш си събира багажа и взема едно червено сари, което е принадлежало на Митхи. Той си спомня сватбата им. Прегръща и целува сарито и го връща на мястото. Прибира си и останалите дрехи в куфара. После гледа снимката му с Митхи и я прибира в куфара. 

Нусрат се жени. Всички са на сватбата ѝ.  Акаш вече е излязъл от къщата и си спомня какво му е казала Екадаши. Той среща един приятел. 

Митхи си хапва, а Ашфак я гледа. Отива при нея и си говорят. Тапася, Мукта и Ратхор отиват в дома на Акаш. Мукта носи торта, а Ратхор цветя. Оставя цветята на шкафа и вижда писмото от Акаш. Взима го писмото и го прочита. Екадаши се сеща какво ѝ казал Акаш. Така те разбират, че Акаш си е тръгнал. Екадаши започва да плаче. Мукта е при Акаш и говори с него. 

Ашфак говори с жената на Асгар, тя му дава нещо. Митхи отива при тях и им носи храна. Акаш духва свещичките на тортата в училището на Дамини, Мукта и децата му ръкопляскат. После той им дава торта. Митхи и Агар отново си говорят.  След разговора си с тях, тя отново започва да пише в дневника и да плаче .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...