loading...

четвъртък, 11 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи се изпуска пред инспектора за... (12-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Акаш си изважда багажа от сака. През това време Дамини почуква на вратата. Тя е отишла да го види заедно с Канха. Говорят си за Митхи. Асгар отново си приказва с негов помощник по телефона. Снахата говори с някакво момче от семейството. 

Митхи полива цветята и Ашфак я гледа. Той настъпва маркуча, водата спира и тя се чуди какво става. Обръща се да види, слага си пръста на мястото на маркуча и водата не може да излезе. През това време Ашфак си маха крака от маркуча, водата тръгва, Митхи гледа към него и опръсква някаква жена. Ашфак се хваща за главата. Митхи ѝ казва, че съжалява. 

Появява се ново момиче на име Нильофер. Идват снахата и момчето и тя се прегръща с тях. Митхи ѝ подава кърпа. Тя си избърсва лицето, после снахата ѝ казва нещо и Ашфак се смее. Снахата се кара на Митхи. Митхи отново ѝ се извинява.

Акаш говори с някого по телефона. Дамини влиза в стаята и чува разговора му. После си говорят, а тя се сеща за сака на Асгар, когато той не е дал на Митхи да го премести. Разказва на Акаш. Сеща се и за Фида. 

Ашфак и останалите гледат хокей. Митхи изрича думи, които инспекторът не трябва да чува. Всички са притеснени и се опитват да се измъкнат от ситуацията. Инспекторът излиза и те се карат на Митхи. 

Мукта е при Вишну. Нани влиза при нея и вижда снимката на Митхи и Акаш, след което я скъсва. Слага до нея Мукта. Ратхор и Тапася влизат при нея. Тапу ѝ се кара. 

Ашфак отива при Митхи. Тапу и Ратхор говорят с Мукта, те са при Акаш. Снахата и Нильофер влизат при Ашфак. Навън вали сняг. Акаш се опитва да спре някаква кола, говори с шофьора и се качва. Спомня си разговора си с Екадаши и с приятеля му. Митхи си мисли за него .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...