loading...

четвъртък, 11 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу връща бебето на осиновителите му (12-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (12-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джихан, Дилара и Дениз търсят Джансу в дома на Хазал, но не откриват никой. Двете момичета са в болницата. Лекарите започват лечение на бебето. Джансу не позволява Хазал да се обади на родителите им.

Джихан знае, че двете му дъщери са заедно. Дилара предполага, че момичетата са на хотел. Оплаква се от главоболие. Отива в кухнята за лекарство и вижда следи от хавлии. Досеща се, че бебето може би е болно и всички се отправят до най-близката болница.

Родителите ги откриват. Джансу обвинява Хазал, че е съобщила. Сестра ѝ отрича. Джихан също, потвърждава, че Хазал не им се е обаждала. Джансу е много притеснена, че бебето е болно. Обещава на Джихан, че на сутринта лично ще занесе детето на осиновителите му.

Дениз също се опитва да обясни на съпругата си, че това което прави не е редно. Джансу го моли да докосне мъничето. Казва му, че то иска те да бъдат неговото семейство...

Джихан вярва, че Джансу ще се оправи и ще си има собствено дете. Така той успокоява Дилара.

Митхат все още е умислен. Хазал му звъни. Той отговаря, казвайки й, че е заспал и не е чули телефона си. Хазал му казва, че много й липсва. Той отговаря същото.

Харун се обажда на сина си. От Емине разбира кога е излязла Дилара и че не се е прибирала през нощта. Харун изгаря от ревност.

Дилара моли Джансу да върне бебето рано сутринта. За да я убеди тя споделя, че разбира дъщеря си. Дилара я уверява, че отново ще може да има дете, Джансу се съгласява. Целува за последно Емре и го връщат на осиновителите му. Джансу се извинява. Моли осиновителите да се грижат добре за детето.

Джандан пита приятелката си дали Екрем се е обаждал. Асу казва, че не се е чувала с него. Джандан се опитва да измъкне доста пари от приятелката си, под предлог, че разходите по делото са огромни. Асуман е шокирана.

Рахми отива при Йозкан в сервиза. Иска да поговорят за Джандан. Рахми обяснява, че иска да проучи двете приятелки.

Асуман следи Кериман. Вика я да се обърне. Кани Кериман на обяд. Асу разпитва сестрата на Йозкан за работата в магазина. Тя отговаря, че има проблем със съдружничката на Дилара - Берил. Асуман разказва за Екрем. Описва го като елегантен мъж. Кериман казва, че този човек е идвал в магазина. Говорили са с Дилара, но тя го е изхвърлила.

Озан и Рахми отиват в същото заведение, където приятелят му е управител. Двамата искат записите от охранителните камери на клуба.

Митхат и Хазал обядват заедно. Тя му прави изненада. Предлага му да отидат заедно на ски за уикенда. Той ѝ отказва под предлог, че има работа. Хазал се ядосва, че той си пише с някой. Митхат не ѝ дава обяснение и тя се вбесява и си тръгва от заведението.

Дамир се разпорежда да задържат Харун в Дубровник и заминава за Истанбул.

Харун се кара на Чаатай, че не може да се справи с бюрокрацията. Настоява до вечерта да приключат с работата си и да се върнат в Истанбул. Харун звъни на Дилара и ѝ държи сметка, защо не се е прибрала през нощта. Тя се опитва да му обясни, но той ѝ вдига скандал. Харун изгаря от ревност. Дилара му затваря телефона...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...