loading...

неделя, 14 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара напуска имението, а Хазал и Митхат се разделят (15-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу се самоуспокоява, след като връща бебето. Обажда се на майка си. Моли я да отиде у тях.

Озан гледа записите от камерите от заведението. Забелязва, че Джандан се е занимавала с бизнес с диаманти. Йозкан се изненадва, но все още не може да разбере в какво се е забъркала Асу.

Джансу споделя с майка си, какво чувства след загубата на бебето. Казва ѝ, че иска да се грижи за Емре. Дилара се опитва да я успокои. Джансу е отчаяна. Дилара казва, че с Дениз може да опитат отново да си имат деца, но преди това трябва да се лекува.

Озан разбира от майка си, че Асуман е имала диаманти и явно също се е забъркала с Джандан в незаконния бизнес.

Митхат отива при Хазал. Опитва се да се извини, но тя го реже. Дори го моли да напусне кабинета ѝ

Хазал споделя със сестра си, как са се скарали с Митхат. Иска ѝ съвет, какво да направи, за да се сдобрят. Джансу моли Хазал отново да поговори с любимия си.

Харун си стяга багажа, за да се прибере в Истанбул. Звъни на Дилара, но тя не му отговаря.

Дамир си играе с Аллаз в имението. Дилара се прибира в къщи и вижда мафиота. Направо онемява от ужас.

Чаатай обяснява на шефа си, че има още работа в Дубровник. На летището Харун е арестуван от Хърватската икономическа полиция.

Дамир си тръгва, давайки детето на Дилара. Тя все още е в шок от посещението. Веднага се обажда на Харун, но не получава отговор. Дилара събира багажа, за да напусне имението заедно с детето.

Джихан разговаря с Джансу. Тя му казва, че рисуват заедно с Дениз. В това време се звъни на вратата. Той отваря. Дилара казва на Джихан, че Дамир е бил в имението.

Хазал отива при Митхат с надеждата да го изненада и да му се извини. Вратата отваря една жена, облечена в халат. Казва на момичето, че Митхат е в банята. Хазал си тръгва тъжна и съсипана. Момичето е полицайка. Разказва на колегата си какво е станало с Хазал. Началникът на полицията също е там, защото двамата му подчинени работят по случаите.

Дилара е притеснена. Споделя с Джихан, че Харун не си вдига телефона. Джихан също му звъни, но никой не отговаря. Йълдъръм също идва. Казва, че очаква да му се обадят от Дубровник. Тримата научават, че Харун е арестуван в Хърватия.

Митхат и колежката му коментират случилото се с Хазал. Младежът е разочарован от постъпката си. Споделя с Фатош, че е нямал друг избор. Хазал е много отчаяна. Митхат също гледа с тъга снимките на любимата му в телефона си. Опитва се да ги изтрие, но сърце не му дава.

Дилара благодари на Джихан.  Казва му, че наистина съжалява за всичко, което е направила с него.

Кериман се разкрива, че ходила на обяд с Асуман. Разказва на Рахми и Йозкан, че Асуман я разпитвала за Екрем. Старецът се интересува повече от Екрем.

Екрем се обажда на Асуман. Двете с Джандан го канят на гости, за да поговорят. Той се съгласява да ги посети.

Джихан моли Дилара да си помисли и заедно да вземат решение как да продължат живота си.

Харун се прибира в имението, не заварва нито жена си, нито детето. Вижда, че са се изнесли. Веднага тръгва да ги търси. Отива във вилата на Джихан. 

Харун настоява Дилара да се прибере. Джихан  отговаря, че никой никъде няма да ходи. Харун заплашва съпругата си, че ще разкрие истината за Озан. Джихан му заявява, че вече знае това. Харун е шокиран. Отива във фирмата, за да говори с Озан. Младежът го пита какво прави там...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...