loading...

понеделник, 15 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи получава виза за връщане в Индия (16-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Ашфак влиза в стаята на Митхи, за да сложи подарък на леглото ѝ. Когато си тръгва, Митхи го спира. Той ѝ казва, че е дошъл, за да ѝ даде подаръка. Нильофер минава покрай стаята и ги вижда. Тръгва си ядосана. 

В дома на Тхакур рисуват Мукта с къна. Нани влиза при нея. Мукта ѝ показва. Асгар и Митхи си говорят. След разговора им тя гледа това, което ѝ е дал и е щастлива. Тапася звъни на Ратхор, но той не вдига. Тя извършва молитва на снимката му.

Митхи прави фигура от глина. Мукта извършва молитва към богинята. Митхи е направила статуя на важен за нея Бог и извършва ритуал. Мукта извършва молитва и за Вишну, за да се оправи по-бързо. Нани е при нея и се ядосва. 

Ашфак си мисли за Митхи и влиза в стаята ѝ. Вижда, че тя извършва молитвата. Мукта отива в училището при Дамини и Акаш. Акаш говори по телефона. Мукта и Дамини сядат на леглото и си говорят. Изведнъж Мукта започва да ражда. Те я водят в болницата. Докторът информира Дамини и Акаш, че Мукта и детето са добре, но трябва да ги задържи в болницата. 

Митхи дава подарък на цялото семейство. Това е рамка, на която пише "Благодаря". Питат я за подаръка, а тя им отвръща, че е получила виза за връщане в Индия. Всички са щастливи за нея, докато Aшфак е шокиран и тъжен. Митхи дава всички кредити на Асгар. Aсгар казва, че просто е изпълнил дълга си. Зубейда споделя, че те са щастливи и едновременно тъжни, тъй като тя ще ги напусне. Бащата дава рамката на Асгар и го моли да я окачи на стената, за да запази спомена за Митхи. 

Акаш е при Мукта и си говорят. Митхи си е легнала да спи и чува китара. Тя става да види кой свири и вижда Ашфак. Отива при него. Нильофер ги вижда. Тя отива в стаята на Митхи и ѝ се кара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...