loading...

понеделник, 15 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": От омразата се ражда любов (16-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 14 (16-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Демиан е изненадващо посетен от Леонардо и по един заплашителен начин се изправя пред него. Предупреждава го, че сега неговата цел е да помогне и да защитава Мариела, докато тя прави нужното, за да си върне земите.

Алонсо пристига в дома на Мариела с намерението да ѝ даде един урок заради скандала, който е вдигнала в дома му. Най-изненадващо, той си открадва една целувка... Дали от омразата ще се роди любов?!

Лисандро се опитва да спечели доверието на Мариела като ѝ занася копие от договорите, които Куардум и дядо ѝ са подписали преди години. Леонардо доста грубо се намесва – не иска между двамата да съществува приятелство, тъй като подозира младия мъж, че е съучастник на Ферер.

Лети разкрива тайната връзка между Рената и Сантяго. Изпълнена с гняв и болка, тя решава да отиде при Флоренсия, за да ѝ разкаже всичко. След като чува разкритието на Лети, Флоренсия се изправя срещу Сантяго и настоява да разбере дали наистина ѝ изневерява.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...