loading...

вторник, 16 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи тръгва към Индия, а Амбика се отравя (17-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Нильофер се извинява на Митхи и ѝ казва, че много обича Ашфак, затова ѝ е говорила така. Митхи ѝ отвръща, че я разбира, защото и тя не иска да вижда някоя жена близо до Акаш. Нильофер допълва, че не знае дали Ашфак я обича или не.

Нани и Дивия си говорят. Тапу идва с полицията и им дава пари. Те си тръгват. Полицията излиза от къщата и Мукта се прибира, виждайки ги. Мукта спори с Нани и Тапася. Ашфак и Асгар си говорят. Ашфак го пита, защо той иска да върне обратно Митхи в Индия. Нильофер и Митхи готвят заедно.

В стаята Зубейда пита Ашфак, защо толкова иска да се ожени за Митхи и му казва, че тя се омъжва и скоро ще се върне в Индия. Индийската полиция изпращат скицата на Фида до полицаят в Пакистан, а полицаят информира Ансари за него и той е шокиран, когато той чува Фида. Индийският полицай информира Ансари за Дамини, която е била в същия влак с Митхи и ако те открият информация за Фида, тогава могат да достигнат до Митхи и терориста. Ансари казва, че ще направи всичко възможно. Той иска да изпрати снимка Mитхи. След това той си мисли, че е невъзможно за него да не забележи индийска в Пакистан. Любопитен е да види снимката, но светлините изгасват и на факс машината не се отпечатва цялата картина.

Митхи казва на Зубейда за Мукта и допълва, че когато тя стигне до дома си, ще получи добри новини. Асгар идва и казва Митхи, че ще се прибере скоро. От друга страна Aкаш се готви да замине за Амритсар, като таи надежда да намери някаква информация за Фида, а от там информация за Митхи. Дамини му казва да вземе Канха с него.

Ансари се връща в полицейски участък със снимка на Митхи. Преди да види лицето ѝ му звъни телефонът. Той е информиран за терористична атака. Взима бастуна си и казва на отбора си да се подготвят, за да отидат там. Снимката на Митхи пада на пода и той не успява да я види.

Митхи се сбогува с всички. След това тя тръгва с Асга, Ашфак тича, за да ги спре. Те се срещат при реката. Амбика си спомня, когато се е опитала да застреля Мукта и когато са я пратили в затвора. Носят ѝ някаква течност и тя я изпива. Амбика се отравя, а полицайката влиза при нея и я отвежда в болницата.

Ратхор си мисли за Амбика и Чауха , казвайки му, че Малвика е жива. Тапу влиза при него и му говори, но той не слуша. Тя го пита какво става. Той й казва, че ще се наложи да отидат в Дубай. Тапу е объркана. Той ѝ казва, че Малвика е жива и че е лъжа, че тя и детето ѝ са мъртви. Тапу е шокирана. Тя пита как могат да отидат, след като Мукта се нуждае от тях и има толкова много проблеми, Ратхор казва, че той не бяга от задълженията си и винаги е казвал да се забрави миналото, но това минало никога не е приключвало. Допълва, че щом Малвика е жива, все още е с първата си жена законно. Taпу е разстроена.

Мукта влиза в стаята си и чува Тапу да казва на Ратхор, че Мукта го обича повече от нея, как може да отиде? Мукта има нужда от него. Ратхор и отвръща, че съжалява...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...