loading...

сряда, 17 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу изпада в депресия, Дениз напуска дома им, а Дилара предлага пари на осиновителите, за да откупи бебето (18-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун отива в заведението на своя приятел. Опитва да удави мъката си в алкохол, като си спомня хубавите моменти, които са имали с Дилара и Озан...

Когато се прибира вкъщи е много отчаян, че няма да може да спечели сина си. Дилара се опитва да успокои съпруга си. Тя благодари на Харун, за поведението му спрямо Озан.

Джихан се прибира в апартамента си, сяда да вечеря и си налива едно питие. Спомня си прекрасните неща, които са имали с Дилара...

Хазал също трудно преживява раздялата с любимия...

Митхат също е много умислен...

Дилара преживява една безсънна нощ...

Митхат се опитва да говори с Хазал. Готов е да напусне работата си, заради нея. Тя му казва, че за нея не е проблем, той да работи във фирмата...

Озан споделя с Митхат, че Харун е техен кръвен враг, а Джихан искал да се помирят. Озан е озадачен. Търси каква е причината, за да разбере защо Харун иска да се сближи с тях. Моли Митхат да уреди подслушването на телефона на Харун.

Отново са отложили делото на Рахми. В съда старецът вижда Джандан.

Джансу отново отива при Емре. Осиновителката не иска да я пусне в дома си и не отваря вратата. Джансу си мисли че са излезли, но една комшийка казва, че може би са си вкъщи.

Рахми проследява адвокатката и вижда, че се среща с Асу и Екрем, които отиват на химиотерапия.

Фейза и бебето отиват на разходка в парка. Джансу ги пресреща. Осиновителката се опитва да убеди момичето, че бебето си има семейство и няма нужда да му носи подаръци.

Рахми отива в болницата, за да разбере кой е този мъж, придружен от Асуман.

Фейза се обажда на Дениз и го предупреждава, че при следващо посещение на Джансу ще извика полиция.

Рахми установява контакт с Екрем. Двамата се запознават.

Дениз се опитва да извини жена си пред осиновителите на Емре. Когато се прибира вкъщи, се кара на Джансу. Тя обаче продължава да твърди, че всичко ѝ е ясно. Джансу избухва. Казва, че е болна и е изгубила детето си. Обвинява мъжа си, че не е искал детето. Дениз я предупреждава, че е прекалила. Тя го обвинява, че я гледа с омраза. На Джансу той вече ѝ е омръзнал. Гони Дениз от стаята си. После съжалява за думите, които е изрекла.

Джансу звъни на майка си и й съобщава, че Дениз е напуснал дома им. Кериман се наглася да отиде с Дилара. Казва на Берил, че Джансу е урочасана.

Джансу прегръща майка си и се разплаква. Казва й, че Дениз си е отишъл. Разказва на Дилара какво се е случило. Джансу ѝ казва, че е изгубила всичко. Майка й се опитва да говори с нея, но Джансу знае едно и също.

Джихан се обажда на Дениз. Той е отчаян. Разказва на тъста си какво се е случило. Той е отчаян, че всички пътища към любимата му са се затворили. Джихан го моли да изчака, докато Джансу окончателно се осъзнае, че освен тя и семейството ѝ също страда.

Митхат инсталира програмата за подслушване на телефона на Харун. Така Озан разбира за проблемите на сестра му.

Джансу изпада в депресия. Никой не може да я успокои. Джихан също е много притеснен. Дори той не може да помогне на дъщеря си.

Рахми разговаря с Екрем. Разпитва го за живота му. Екрем съобщава, че няма деца и е отседнал при приятел от Сидни.

Джандан и Асуман са отчаяни, че вече няма от кого да вземат пари. Двете не приемат, че трябва да се хранят в евтини ресторанти. Джандан си прави сметка да продаде къщата на Екрем в Сидни. Асуман споделя с приятелката си, че иска да вземе богатството на сестра си, за да я види как изпада в паника.

Джансу отново отказва да се храни. Дениз отива на работа, но моли прислугата да се грижи за жена му. Дилара също идва при дъщера си с надеждата да ѝ помогне. Мъката на момичето избива. Дилара я прегръща, казвайки й, че много я обича.

Дилара казва на осиновителите, че иска да вземат бебето. Предлага им 1 млн. за бебето. Те отказват. Въпреки всичко тя им предлага 5 млн. лири и то веднага...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...