loading...

сряда, 17 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи и Акаш се разминават на летището (18-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (18-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Мукта казва Тапу, че тя също ще отида с Ратхор. Тапу казва, че не може да я остави сама в това състояние. Мукта отвръща, че нищо не се е случило с нея и има толкова много хора в къщата. Ратхор заявява, че ще приключи с историите от миналото си и за това иска с Тапу да отидат заедно, но това е невъзможно. Мукта му припомня, че той я  е учил, че нищо не е невъзможно. Нейното щастие е да види родителите си щастливи заедно. Накрая Тапу се съгласява да отиде.

Докторът преглежда Амбика и уведомява полицая, че ще трябва да държи Амбика под наблюдение. Казва на сестрата да даде някаква инжекция на Амбика, после си тръгва. Зад медицинската сестра се появява някой и я напада, точно преди тя да бие инжекцията на Амбика . Този човек се оказва Малвика - майката Амбика. Амбика е много щастлива да я види. Тя я прегръща. Малвика ѝ казва, че е било лесно да избяга от затвора. Заявява ѝ, че я обича и че мрази Ратхор. Малвика я успокоява, че след като е тук, всичко ще бъде наред.

Санкрант гори снимка на Амбика. Каджри го пита какво прави. Той казва, че е време да се освободят от миналото си. Каджри му казва, понякога е по-добре да прости миналото и да продължат напред.

Акаш си мисли за Митхи. Митхи и Асгар са в автобуса. Той ѝ дава да пази някаква чанта. Вижда ,че Ансари е спрял автобуса и е притеснен. Ансари се качва в автобуса и вижда Асгар. След като си тръгва, Асгар казва на Митхи, че не са изправени пред никакъв проблем и че скоро ще достигнат до Индия, като ще се присъединят към тях. Той ще се облеча като тях, така че никой да не се съмнява. Митхи му благодари за поетия риск и че прави толкова много за нея. Той ѝ се усмихва.

Ашфак е тъжен. Нильофер отива да говори с него, но той се ядосва и я игнорира. Ансари е освободен, тъй като те не са намерили нищо подозрително. Ансари е в дома на Ашфак и го разпитва за Митхи, разпитва и останалите за нея.

Акаш и Канха са на летището, Асгар и Митхи също са там, но се разминават. Акаш чува от някъде гласа на Митхи и се обръща, но не я вижда. Ашфак е с Ансари в полицията и Ансари го кара да му каже къде е Митхи. Акаш пита хората на летището дали са виждали Митхи и им показва нейна снимка. Акаш се блъсва в Асгар и снимката пада на земята, Асгар я вдига и вижда Митхи на снимката. Асгар я гледа и си спомня, Акаш го пита да ли я е виждал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...