loading...

четвъртък, 18 май 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Мариела на прицел (19-и май)


Прочетете какво ще се случи в епизод 17 (19-и май) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


Мариела е главната героиня в голям скандал, след като заявява пред гостите на семейство Ферер, че Демиан е корумпиран. Като вижда как празненството се проваля след този инцидент, Рената побеснява и обявява война на Мариела.

Сара научава истинската причина, поради която Лети и семейството ѝ са напуснали къщата си толкова прибързано. Ядосана и недоволна от поведението на Демиан, тя обещава да го постави на мястото му и да ги защити от заплахите му.

Алонсо е откровен с баща си и признава, че е привлечен от Мариела. Демиан направо полудява, защото се страхува, че връзка между тях може да разруши империята му и да се разкрие истината около измамата, която е извършил със земите на Мануел Салватиера.

Сантяго решава да сложи край на връзката си с Флоренсия и тя веднага реагира като обвинява Рената. Тя се вижда притисната и излъгва, измисляйки предполагаема връзка между Санти и Мариела. Това ѝ дава достатъчно време, за да успокои положението и да замисли нов план как да спечели любовта на Алонсо. Дали ще успее?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...