loading...

сряда, 31 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Дилара има амнезия и не си спомня последните години от живота си (1-ви юни)


Прочетете какво ще се случи утре (1-ви юни) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

След като идва в съзнание Дилара не може да познае децата си и Харун. Всички са изненадани от състоянието на болната. Джихан се опитва да ѝ припомни, че е претърпяла катастрофа. Дилара гони всички навън. Изпада в паника. Джихан я успокоява. Хазал е съсипана, че майка ѝ не я е познала. Джихан обяснява на дъщеря си, че Дилара има временна амнезия, дължаща се на дългата кома.

Харун също се опитва да се види със съпругата си, но тя го гони. Изпраща Джансу да извика Джихан. На вратата Хазал отново се нахвърля върху сестра си. Джансу отговаря, но Хазал е бясна и си тръгва от болницата.

Харун отново обяснява на Дилара, че са се оженили и имат дете. Тя не му вярва. Той ѝ показва снимки от телефона си. Разказва ѝ за сватбата, но Дилара не вярва. Не може да познае Аллаз. Дилара не иска да прегърне детето. Кара Харун да го изведе от стаята. Тя е още по-отчаяна, че не си спомня нищо. Харун и Аллаз си тръгват от болницата.

Озан още е ядосан на Харун, защото не му е повярвал. Не иска да приеме и двамата си бащи. Обвинява Джихан, че го е лъгал с години. Заявява, че от тук нататък вече е сам.

Харун се кара на Емине, че е забравила да провери гласовата си поща и не е чула съобщението на Озан.

Хазал е много отчаяна. Обажда се на Демир. Казва му, че се чувства много зле.

Лекарят съобщава, че резултатите от изследванията са добри, но пациентката има временна амнезия. Паметта ѝ ще се възстанови малко по-бавно. Харун се прибира заедно с Дилара в имението. Джихан научава, че никой не може с точност да каже кога ще се възстанови паметта на Дилара.

Прислугата посреща Дилара в имението. Тя ги познава. Аллаз се втурва да я прегърне, но Харун го спира. Дилара казва, че не се чувства добре. Харун извежда сина си навън.

Хазал разказва на Дамир, че Дилара не я е познала, но е познала Джансу. Момичето се чувства предадено от майка си. Дамир я успокоява.

Джихан се обажда на Хазал. Пита я дали е добре, но тя му отговаря, че се чувства зле. Той обещава да отиде при нея.

Харун припомня на Дилара как са се оженили и ѝ дава брачната халка.

Джихан и Хазал разговарят. Той обяснява, че е разбрала погрешно. Моли дъщеря си да продължат да бъдат сестри с Джансу. Харун води Аллаз у Хазал. Той споделя, че Дилара нищо не си спомня. Готов е да чака, но Аллаз...

Джихан отново успокоява Харун, да не се притеснява. Моли го да бъде до Дилара.

Харун изпраща съобщение на Озан. извинява му се за това, което му е причинил. Озан не иска да приеме това извинение. Успокоява се, че животът продължава.

Рахми също е притеснен от състоянието на Дилара.

Харун продължава търпеливо да показва снимки на Дилара от съвместния им живот, но тя все още не си спомня нищо.

Озан се прибира в дома си. Джихан му вдига скандал. Рахми казва на внука си, че Дилара е дошла в съзнание. Джихан разказва на сина си, че е знаел историята около биологичния му произход. Озан се ядосва и си тръгва.

Джансу споделя с Йозкан и Кериман, че майка ѝ има амнезия. Асуман отива в дома на племенницата си и я разпитва за Дилара. Джансу обяснява всичко на леля си. Момичето се оплаква, че Озан не е попитал за майка си.

Асуман веднага се заинтересува от тази новина. Спомня си какво е прочела в дневника на Харун и разбира, че Озан не е син на Джихан...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...