loading...

вторник, 2 май 2017 г.

"Любимата на кентавъра 2" (La Querida del Centauro 2) от днес в САЩ


"Любимата на кентавъра 2" (La Querida del Centauro 2) се завръща със своя втори сезон от днес, 2 май.


С доста нови герои, които ще променятразвоя на историята, този супер сериал е чакан с голямо нетърпение от феновете. След две години непрекъснато бягство, изморен от непрестанния тормоз на полицията и кървавата война с картела на Сирухано (Енок Леаньо), Кентавъра (Умберто Сурита) инсценира смъртта си и тази на Емилио (Мишел Шовет). По този начин шефът ще може да изгради пак империята си, без полицията да му диша във врата и не без значение - да осъществи отмъщението си.

Пред новината за смъртта на шефа, Йоланда (Лудвика Палета), Херардо (Майкъл Браун), Кристина (Аранча Руис) и Ел Гато (Иняки Годой) се връщат от Канада, страната където живяха като част от програма за защита на свидетели. Тези две години не са били лесни за тях въпреки голямата любов помежду им. В съзнанието на Йоланда са останали следи от връзката й с Кентавъра. С успокоителни, Йоланда се бори срещу пристъпите на параноя, кошмарите и крайната тревога, които не искат да я оставят.

От момента, в който Йоланда стъпва на мексиканска земя, шефът, с помощта на сина си Емилио, прилага в действие плана му за отмъщение, карайки всички да мислят, че Йоланда си е изгубила разсъдъка. В това време Херардо, който е трябвал да бяга от престъпление, което не е извършил, започва да подозира, че някой стои зад тормоза над семейството му. Разследвайки, среща красивата Ана (Сандра Ечеверия), последната от семейство Атенсио, дъщерята на Сирухано, и с нея разкрива, че Кентавъра е жив. Целта на Ана е да остане с бизнеса, който някога е бил на баща й и за да го постигне, сега има само един път: да се присъедини към редиците на Кентавъра. Двамата се обединяват, за да си отмъстят на шефа.

Йоланда и Херардо, преследвани от полицията и от всеки път по-могъщия Кентавър, ще се борят сега заедно, за да покажат на света, че Кентавъра е жив и да приключат веднъж завинаги с картела му.

Ирене Асуела, Хайме дел Агила, Кармен Делгадо, Кармен Мадрид, Андреа Марти, Пабло Абитиа и др. правят компания на споменатите по-горе актьори.Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...