loading...

понеделник, 1 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Отвличат Аллаз, Асуман научава голямата тайна на Харун, а Махиде праща да убият Рахми (2-ри май)Прочетете какво ще се случи утре (2-ри май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу се съвзема от шока. Дилара ѝ обяснява, че всички са чакали удобен момент., за да ѝ кажат истината. Джихан отговаря, че лечението ѝ е било доста трудно и за това са премълчали.

Махиде разказва, че са намерили Рахми, но той е изчезнал от гробището. Старицата продължава да злослови срещу бащата на Джихан. Моли Харун да се намеси. Той изпраща Чаатай да го доведе. 

Рахми е решил сам да се предаде на полицията. Джихан го отвежда в участъка. Чаатай закъснява. Обажда се на Махиде, че не е открил Рахми.

В полицията Рахми съобщава това, което се е случило с Айше.

Асуман търси Харун в имението, но не го намира там. Асу си събира багажа. Дилара научава, че сестра ѝ се е върнала в къщи. Веднага ѝ вдига скандал. Асуман се оправдава, че никога не е предала сестра си. Хвърля цялата вина на Харун. Дилара се ядосва и я гони от имението.

Озан не може да приеме, че дядо му ще влезе в затвора. Джихан обещава, че ще помогне на баща си, но старецът трябва да остане в ареста, за да се спаси от Махиде.

На излизане от wчастъка, Джихан и Озан срещата Митхат да говори с един от полицаите. Озан му казва, че са тук заради Рахми. За да не бъде разкритq Митхат се оправдава, че е станала кражба в апартамента му и е дошъл да подаде жалба. Джихан се усъмнява в думите на подчинения си.

Махиде е бясна. Чаатай й съобщава, че Рахми се е предал. Лелята и от това не е доволна. Заканва се да убие стареца в затвора. Изпраща Чаатай да свърши тази работа. 

Асуман чете дневника на Харун. Вижда, че има откъсната страница. Опитва се да възстанови написаното и научава една тайна.

Адвокатите се опитват да се споразумеят по условията на развода между Дилара и Харун.

Асуман отново отива в имението. Там се среща с родния баща на Дилара.

Маскирани лица нападат имението. Бързо се справят с охраната, упояват Емине и отвличат Аллаз.

Дилара се прибира и вижда, че синът й го няма. Открива Емине вързана. Прислужницата казва, че  детето е отвлечено...

Всички търсят Аллаз. Дилара е силно притеснена. 

Селма се свързва с хакера. Проверява дали е проучил сметките на Харун.

Хазал отива при Митхат. Двамата пият кафе. Хазал му предлага да излязат вечерта. Джихан се обажда на дъщеря си. Съобщава йq че бебето е отвлечено. Митхат веднага се заема с работата си по фирмите на Харун.

Хазал пристига в имението. Разпитва Дилара дали не са се скарали отново с Харун. Хазал казва пред всички, че Митхат я е предупредил, че Харун е лош човек. Джихан още повече се усъмнява в младежа.

Митхат открива местонахождението на Харун. Решава въпреки всичко да звънне на Хазал. Съобщава на Джихан, че са открили Харун в една тайна вила.

Полицията и Джихан също отиват там. Влизат вътре...

Харун отива при Дилара в имението. Показва й един документ и я пита дали иска всички да научат за написаното в него...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...