loading...

неделя, 21 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу гони Дениз от дома им, Джихан не може да приеме, че са купили детето, а Харун се съмнява в чувствата на Дилара (22-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Харун си играе с Аллаз. Решава да се обади на Дилара.

Озан подслушва разговора. Джихан казва на младежа, че един ден ще го разбере и ще се разкайва за това, че го е огорчил.

Дениз се отдава на работата си. Споделя с Митхат, че не му се прибира вкъщи. Двамата отиват да пийнат по едно. Дениз споделя, че Джансу се е променила. Митхат казва, че връзката му с Хазал е била грешка. Дениз успокоява приятеля си, че не е трябвало да се разделя с Хазал, защото се обичат. Митхат се оправдава, че случката с бившата му приятелка просто е катализирала раздялата.

Хазал е на вечеря с Йозкан. Купила му е подарък. Мъжът се радва като малко дете.

Джансу приспива Емре под ръководството на Дилара. Дениз се прибира с букет цветя. Вижда бебето. Пита Джансу да не би да го е отвлякла. Дилара му казва, че е отишла и е поискала детето. Дениз не вярва. Упреква тъща си. Ядосва се, че това не е неговото дете. Дилара му обяснява, че Джансу има нужда от Емре. Дениз все още не е съгласен с доводите ѝ, защото Джансу е болна и не може да се грижи за пеленачето.

Кериман и Джан се прибират. Хазал ги посреща. Подарява играчка на детето. Подарък има и за Кериман. Йозкан се чуди, защо сестра му не се храни. Кериман разказва на всички, че Дилара е откраднала бебе и го е дала на Джансу. Хазал веднага си отива у сестра си. Йозкан още не може да повярва, че Дилара е откраднала бебето.

Джансу се опитва да обясни на съпруга си, че Емре вече е техен син. Двамата се скарват. Момичето дори гони Дениз от дома им. Младежът си тръгва.

Асуман и Джандан отиват в клуба. Там ги посрещат подобаващо. Асуман умира от любопитство кой е поканил адвокатката в това луксозно заведение. Дамир също идва в клуба, придружен от охранител. Джандан се радва на тази среща. Запознава приятелката си с него. Дамир вече е станал турски гражданин под името Демир Янкъ.

Шефът на полицията разказва на Митхат за Демир. Полицаят се съмнява да не би да се играе тройна игра,

Демир разказва на двете приятелки, че е купил заведението.

Същото научава и Митхат. На излизане от полицията Митхат се среща със своята колежка.

Джандан настоява двете да си ходят. Асуман иска да остане с Демир. Той се разпорежда да закарат адвокатката до дома й.

Митхат споделя със своята колежка, че решението да се раздели с Хазал е много трудно за изпълнение от негова страна.

Дениз е отчаян от поведението на съпругата си.

Джихан споделя с баща си, че Озан се държи като малко дете. Хазал се обажда на Джихан. Казва му, че Дилара е отвлякла дете. Озан случайно чува и не може да повярва. 

Дилара разказва на Джихан че е взела бебето доброволно от осиновителите му, заради Джансу. Дениз също се прибира вкъщи. Джихан настоява да върнат бебето. Дилара му казва, че е платила и не може да сторят това. Семейството на Емре го е продало за 10 млн. лири. Тя се извинява на Джихан. Моли го да прояви разбиране. Той още не може да приеме, че Дилара е купила бебето. Решава да провери това.

Харун води Аллаз при майка му. Озан го взима, за да си поиграят. Харун се радва на тази гледка.

Джандан все още очаква Асуман да се прибере вкъщи. Екрем се отказва от делото за бащинство. Адвокатката продължава да убеждава стареца. Екрем иска Дилара само да разбере, че е неин роден баща. Асуман се прибира. Джандан се ядосва, че са я разкарали. Асуман се оправдава, че е била длъжна, защото нямат пари да живеят. Адвокатката съобщава на приятелката си, че Екрем се е отказал от делото.

Озан още не е на себе си от постъпката на Дилара. Във вестника пишат за двете приятелки и техния нощен живот. Рахми се чуди на акъла на тези жени.

Харун също е потресен от това, че Дилара е купила бебето. Тя се опитва да му обясни, но той не я чува. Харун пита жена си, дали все още има чувства към Джихан. Дилара отговаря отрицателно.

Джихан и Дениз отиват у осиновителите на Емре. Двамата се уверяват, че тези двамата са продали детето. Джихан веднага се обажда на Дилара и я вика да се видят у Джансу. Тя се съгласява, но Харун също иска да отиде с нея.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!