loading...

вторник, 23 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Озан е съсипан, а Екрем упълномощава Джандан да заведе дело срещу Дилара (24-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (24-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дилара е блъсната от автобус, след като се скарва с Озан. В паниката един от хората на Демир взима чантата на Дилара.

Мафиотът се среща със Селма. Разпитва я къде работи и с какво се занимава. Тя му отговаря, че работи в малка фирма, но не е виждала Харун. Дамир обяснява на Селма, че е на страната на закона и вече е спрял с мръсния си бизнес. Докато жената говори по телефона, той разглежда жилището й. Снима снимките, окачени на стената на отмъщението. Демир си тръгва, а Селма остава озадачена от това неочаквано посещение.

Откарват Дилара в болницата. Рахми се обажда на сина си, но той не си вдига телефона.

Селма съобщава на Джихан, че е идвал хърватинът. Рахми споделя със сина си, че Озан е изчезнал. Джихан се интересува какво е станало. Пита баща си дали младежът е научил истината. Рахми разказва какво се е случило. Джихан се опитва да се свърже с близките си, но не успява.

Демир предполага, че Селма работи за полицията.

Берил разказва на Джихан, че Озан е идвал във фирмата, а после е отишъл при майка си.

Демир се допитва до своята секретарка как да унищожат Харун. Двамата решават да продължат да подслушват телефона на Селма.

Чаатай докладва на шефа си, че Джандан и Асуман са станали приятелки. Харун звъни на адвокатката. Пита я какво прави със сестрата на Дилара. Харун заплашва, че ще убие Джандан само да навреди на жена му и на балдъзата.

Джихан съобщава на Харун, че Озан е разбрал, че той е баща му. Харун се радва на тази новина. После отива в имението, предполагайки, че жена му и Озан разговарят. Джихан също отива там, но двамата ги няма. Джансу също казва, че майка й и брат й не са идвали при нея. Хазал също няма вести от двамата. Джихан вече е отчаян. Харун не успява да се свърже с Дилара. Рахми вдига скандал на Харун. Джихан застава на страната на баща си. Двамата с Харун отново се скарват, обвинявайки се взаимно за Озан.

Дениз разговаря с осиновителите, за да поправят грешката. Те не искат да си вземат бебето обратно, но Дениз е настоятелен.

Рахми се разстройва от истината за Озан. Джихан настоява, че той е тяхно дете. Признава си, че е знаел всичко, а това е разпаднало връзката му с Дилара и е катализирал развода, но заради Хазал не са се развели.

Озан върви отчаян. Сбива се един търговец. После му дава пари и разбива сергията му. После сяда на брега на морето и плаче. Озан е изцяло съсипан, защото не иска да приеме истината.

Демир отива в "Дарк Блу" на официална среща с Хазал. Митхат случайно разбира, че мафиотът е във фирмата. Представя на момичето асистентката си Езра. Митхат веднага подслушва заседанието. Демир иска да организират Балкански конгрес в хотела на фирмата. Митхат продължава да проучва Дамир. По случайност Хазал се разпорежда да извикат финансовия директор, но той е в полицейската централа и разказва на шефа си всичко.

След срещата Хазал обядва с госта си. Асу търси хърватина, но той й затваря телефона.

Екрем упълномощава Джандан да заведе дело срещу Дилара.

Джихан продължава да звъни на Озан. Оставя му съобщение. Харун звъни на Дилара и също й оставя съобщение. Джихан прави същото...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...