loading...

сряда, 24 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Акаш се връща при Митхи, Мукта ражда, а Вишну умира, но... (25-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Ашфак се опитва да се свърже с Асгар, но той не му отговаря. Митхи влиза в стаята при него и пита за Акаш и дали е успял да се свърже с Асгар. Саба ги вижда и влиза при тях. Тя им е ядосана. Акаш ѝ казва колко много обича Митхи.

В болницата Мукта ражда, а докторът и Джоги са при Вишну. Докторът вижда, че Вишну умира и му слага електрошок. Вишну умира и докторът съобщава лошата новина. Детето на Мукта се ражда и плаче. Дивя и Дамини го чуват и се радват.

Митхи и Ашфак ровят в лаптоп, но иска парола и не може да влязат. Те са учудени. Митхи и Акаш мислят един за друг. Ашфак е легнал на терасата и мисли за Митхи. Навън завалява и Акаш и Митхи гледат дъжда през прозорците. Ашфак се обажда на някого и говорят по телефона. Нильофер казва на Саба, че иска да се прибере у дома. Асгар затваря вратата и някой насочва пистолет в главата му. Асгар говори с човека, а Зубейда чува разговора им. Мъжът на излизане отваря вратата и я вижда. Поздравява я и си тръгва.

Асгар влиза маскиран като полицай в затвора, където е Акаш. Той отвежда Акаш някъде заедно с полицията. Ансари пристига и говори с полицая, който е арестувал Акаш. Дивя и Дамини влизат при Мукта и я питат как е. Мукта гледа бебето и казва, че е точно като баща си. Дамини и Дивя са разстроени.

Ансари е в дома на Ашфак и разпитва за Акаш. Той вижда Митхи и започва да ѝ говори. Бащата на Ашфак получава инфаркт, а Митхи извиква името на Акаш. Асгар освобождава Акаш от затвора. Мукта държи детето си и му се радва. Докторът отива при Мукта и ѝ съобщава, че Вишну е починал. Мукта отива при Вишну и започва да вика доктора. Тя не може да повярва, че Вишну е умрял, слага бебето до него. Вишну усеща бебето и си помръдва пръста. Бебето връща Вишну към живота, а то се разплаква. Вишну започва да диша. Митхи отива при Акаш и се прегръщат.

Източник: Моята Карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...