loading...

четвъртък, 25 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Асгар убива Халит, след като Халит разбира, че е терорист (26-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Вишну се събужда. Той гледа към Мукта и ѝ изрича името. Двамата си говорят на кого прилича повече - на него или на нея. Джоги благодари на Господ, че им е донесъл щастие. Митхи е направила сладки заради празника Радхи. Всички са възхитени от вкусния аромат на сладките.

Мукта извършва ритуала с Канха и му връзва гривна. Митхи дава на Халид да яде. Мукта дава на Канха да яде. Тя отваря подаръка му, който е часовник и се радва. Тя получава и статуя на богинята. Асгар разрешава на Митхи да се обади по телефона и тя звъни на Екадаши. Ашфак спори със Саба. Халит си говори с Митхи. Акаш си мисли за Митхи. Почуква се на вратата, кат се оказва някакъв мъж, който му носи храна.

Митхи и Ашфак си говорят в стаята. Той я пита дали всичко с Акаш е наред. Той казва, че е притеснен за него. Тя го изненадва, казвайки му, че е отишла да се срещне само с Акаш, а Асгар е изкарал Акаш от затвора, чрез заблуда на полицията и го е скрил. Ашфак ѝ отвръща, че не може да го доведе тук, тъй като Ансари продължава да идва често и полицията търси Акаш навсякъде.

Мукта и Вишну са се прибрали. Докторът е при него. Халит се колебае дали да пусне да изгледа какво има на картата. Ашфак влиза при него. Митхи си пише в дневника. Халит слага картата на компютъра и гледа какво има на нея. Той разбира, че Асгар е терорист. Всичко което се е случило, се е записало. Атентатът във влака, бомбата на събитието.

Асгар стои зад Халит, Халит е много изплашен. Вишну си играе с бебето. Завивката на бебето се закача за инвалидната количка на Вишну и Вишну се опитва да я извади. Той пада от количката. Мукта отива при него и го пита какво се е случило. Халит се кара на Асгар за това, което е видял. Асгар пада в краката на Халит и му се извинява. Асгар прегръща Халит и насочва пистолет в корема му. След това стреля. Халит плаче, хваща се за корема и си поглежда кървавата ръка.

Източник: Моята Карма/Uttaran - Официална страница

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...