loading...

четвъртък, 25 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Харун открива Дилара, а Дамир убива Селма (26-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дениз става през нощта, за да се погрижи за детето, което плаче. Взима го на ръце и го храни. Джансу се събужда и наблюдава съпруга си как приготвя млякото. Тя благодари на Дениз, защото също обича детето.

Йълдъръм научава, че жена с описанието на Дилара е загинала при катастрофа. Харун също научава тази вест. Всички веднага отиват към мястото. Джихан не е на себе си. С адвокатъта влизат в болницата, за да разпознаят трупа, но разбират, че починалата не е Дилара. 

Харун отива в друга болница, където е настанена съпругата му, след инцидента. Веднага звъни на Джихан. Съобщава му, че Дилара е претърпяла катастрофа и е в болница.

Хазал получава подарък - картина. Дамир веднага се обажда на момичето, питайки я дали е харесала подаръка. Тя отказва да го приеме, но Демир затваря телефона. Джихан звъни на Хазал и съобщава на дъщеря си за инцидента с майка ѝ.

Осиновителката съобщава на Джансу, че социалните правят проверка в дома им и трябва да заведе бебето там.

Джихан отива у Джансу. Страхува се да съобщи на дъщеря си, че майка ѝ е пострадала. Събира смелост, но след като разказва на Джансу какво се е случило веднага си тръгва.

Дамир прощава на Джихан за нанесените щети в заведението, защото е баща на Хазал. Споделя всичко това с асистентката си Езра. След това му докладват, че Селма се видяла с Джихан и е ходила в полицията.

Митхат отива при началника си, но той е ядосан, заради спешна операция срещу един от балканските мафиоти. 

Озан отказва да отиде в болницата при Дилара. Джихан отива при него, за да говорят. Озан прослушва съобщенията си. Чува посланието на Харун, но още не може да го приеме за свой баща. Джихан му казва да се стегне. Иска да вземе сина си в болницата. Озан се инати. Джихан настоява да отидат заедно при Дилра, но младежът е категоричен. Даже казва в лицето на Джихан , че той не му е баща. Джихан реагира рязко и Озан получава шамар...

Асуман разговаря с Дамир и флиртува по телефона с него. Джандан слуша разговора и се дразни. Адвокатката тайно ревнува. Двете се скарват заради делото. Джандан казва на Асу, че е прекалено предизвикателна. Адвокатката поставя ултиматум на приятелката си, но Асуман си тръгва от дома на Джандан. Двете много яко се нагрубяват. Екрем се прибира. Пита Джандан защо са се скарали с Асуман. Адвокатката решава да продаде къщата на стареца в Сидни и да го измами.

Йозкан следи, кой идва при мафиотите и вижда, че синът на убития Халил - Мерт е поел бизнеса. Кериман се обажда на брат си и му казва за инцидента с Дилара. Двамата отиват в болницата, където Кериман отново преиграва и едва не припада от мъка.

Селма се прибира вкъщи. На входа на сградата се разминават с Езра. Когато Селма влиза в апартамента си, асистентката на Дамир набира телефонен номер. Селма прибира различни документи. Под бюрото ѝ има бомба, която се взривява чрез телефон...

Хазал и Джансу са съсипани. И двете прегръщат баща си за упора. Озан също тайно плаче за майка си...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...