loading...

вторник, 2 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джихан и Йозкан спасяват Аллаз, благодарение на Митхат (3-ти май)Прочетете какво ще се случи утре (3-ти май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.
Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Полицията атакува вилата, в която смятат, че се намира отвлеченият Аллаз. 

Харун отива в имението при Дилара. Показва ѝ тайнствения документ, като я заплашва, че ще го публикува.

Полицаите откриват телефона, но не могат да намерят детето.

Харун отново е съсипан от тази тайна, за която е научил. Дилара го моли да ѝ върне Аллаз. Обещава му, че няма да се разведе с него, че ще му стане слугиня, само и само да ѝ върне детето. Казва на Харун, че Аллаз е отвлечен. Той побеснява. Дилара обаче не му вярва, че не го е направил. Хазал също го упреква. Харун разбира, че синът му е отвлечен от мафията. Кълне се, че ще спаси детето.

Рахми е даден на съд. Озан и Йълдъръм отиват на делото. Хазал съобщава на баща си, че Харун е заминал за Дубровник, за да спаси детето. Джихан е силно изненадан и веднага отива в имението. Дилара му разказва, че Харун е бил заплашван от мафията. Джихан я успокоява, като казва, че ако се наложи и той ще замине за Дубровник, за да спаси малчугана.

Родният баща на Дилара разказва историята си на Асуман, която се представя за сестра й. Човекът е бил много време в Австралия, след като се е разделил майка им. Асуман се разкрива пред него. Пита го дали не се е появил за пари, знаейки, че Дилара и съпругът ѝ са много богати. Екрем е шокиран.

Джихан казва на Митхат да открие Дамир.

Екрем показва на Асуман, че е тежко болен. Сега, когато му остава почти година живот, иска само да види родната си дъщеря. Асу му обяснява, че Дилара има много проблеми. Казва му, че се бои да не ѝ се случи нещо. Моли Екрем да ѝ даде време, за да поговори с Дилара. Той се съгласява.

Съдът пуска Рахми под гаранция. Той не е доволен от това, защото се чувства виновен.

Джандан търси Озан в хотела. Дава на рецепцията писмо за него.

Кериман и Йозкан отиват при Джансу. Интересуват се как е момичето. Тя се е отчаяла и нито се храни, нито се лекува. Йозкан чете статия, че в Америка са открили ново лекарство против Паркинсон.

Митхат взима от полицията записите от видеонаблюдението и ги преглежда, за да разбере къде се намира детето.

Йозкан съобщава новината за новото откритие на американските лекари. Джихан му казва, че знае и споделя с него, че са отвлекли Аллаз.

Митхат открива, че 6 души прехвърлят дете от лодка на кола. Джихан и Озан отиват заедно на място.

Джансу дарява дрехите, които е купила за бебето на детски дом. Там вижда едно от децата да плаче и го прегръща.

Митхат следи похитителите, за да открие къде е детето.

Махиде е поръчала отвличането на Дилара, но Дамир е отвлякъл Аллаз. Хърватинът казва, че е отвлякъл най-ценното на Харун, защото е разбрал, че ще се развежда.

Харун пристига в крайморския хърватски град. Отива веднага при Дамир. Пита го къде е синът му. Мафиотът започва да изнудва партньора си. Той иска от Харун да продължи с бизнеса и да изпере парите му. Харун настоява да получи гаранции за сина си.

Дилара е отчаяна. Хазал се опитва да я успокои.

Джихан и хората му отиват на точния адрес, където е детето, посочен им от Митхат. Йозкан се справя с охраната, а Азми взима детето. Джихан съобщава на Дилара, че ѝ води сина.

Харун започва прехвърлянето на мръсните пари. Изпира ги, но Дамир не му казва къде е детето му...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...