loading...

понеделник, 29 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Митхи е оневинена (30-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи тръгва с Ансари. Асгар се кара на Саба и я пита защо е разказала всичко на Ансари. Ансари пита Митхи за пистолета и каква е била причината, за да убие Халид. Митхи му казва, че не е убила Халид. Асгар иска да освободи Митхи от затвора, Ашфак иска да му помогне, но Асгар му казва, че полицая няма да му повярва.

Водят Митхи в килията ѝ. При нея влизат две полицайки и я карат да говори. Ансари пише по случая, че трябва да се намери някаква следа. Той хвърля папка, която е била на бюрото му настрана и снимка на Митхи пада от нея. Опитва се да я вземе, но преди това полицайката идва да направи искане от него.

Ансари и полицаите разговарят с Митхи и всичко се записва. Митхи им разказва всичко за влака и за Фида. Казва им и за Ашфак - че я е открил в реката след като Фида я е бутнала от влака. Акаш пие вода и Асгар влиза при него. Акаш вижда Асгар и става, но пада и Асгар успява да го хване. Асгар го пита какво му има. Акаш отвръща, че го боли главата. Асгар му разказва за Ансари, който е отвел Митхи в затвора. Докато Акаш говори с Асгар, той припада.

Ансари пита Митхи кой е човекът, който е помогнал на Акаш да избяга от полицията и е ядосан, защото тя и съпругът ѝ заблуждават пакистанката полиция. Екадаши носи на главата си масичка и тръгва да излиза навън, но Каджри я спира. Митхи казва на Ансари, че Асгар е скрил добре Акаш, така че полицията да не може да го намери.

Екадаши отива в храма. Ансари вижда снимката на Митхи. Той се чуди дали Митхи казва истината. Екадаши се моли на богинята Акаш и Митхи да се приберат по-скоро. В храма тя се среща с Малвика, която е ранена. Ансари се обажда на полицията в Индия. Той казва, че Митхи е права. Екадаши вижда как Малвика се мъчи с кофите и отива да ѝ помогне.

Ансари отива на мястото, където Асгар е скрил Акаш заедно с него, но Акаш го няма там, а този, който му даваше храна, е ранен. Ансари уводомява Асгар, че Митхи му е казала, че той държи Акаш тук. Асгар пита Ансари дали иска да го арестува. После си тръгва с Митхи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...