loading...

понеделник, 29 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Джансу отново получава криза и за малко да убие бебето, лекарите се канят да изключат системите на Дилара (30-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Езра съобщава на Дамир. че Хазал е при майка си в болницата. Мафиотът веднага заминава в лечебното заведение и вижда колко отчаян е Харун.

Асуман отива в заведението и пита за собственика. Никой не ѝ дава информация. Езра се ядосва на нахалството на Асуман. Сестрата на Дилара звъни на хърватина. Той отива да я вземе от клуба, за да вечерят заедно.

Харун не иска да каже на Хазал какво е направил Озан. Харун се опитва да отстрани Хазал. Тя обаче му вдига скандал. Момичето си тръгва от болницата само за да не се кара с Харун пред майка си.

Дениз също е отчаян. Не знае как да продължи да живее с Джансу.

Асуман прекарва нощта с Демир. Той я ласкае. Тя също му прави комплименти. Дамир й казва, че работи с Харун и тя не го е виждала колко е лош. Асу казва, че с Харун са в лоши отношения заради Дилара. Асу разказва на Демир за размяната на Джансу и Хазал. Дамир проявява любопитство относно Хазал. Асу разказва на хърватина и за това, че с Дилара имат различни бащи. Хазал се обажда на леля си. Съобщава й, че Дилара е пострадала при катастрофа. Асу веднага тръгва към болницата.

Митхат изразява своята съпричастност към Хазал. Пожелава скорошно оздравяване и предлага помощта си. В това време Асу пристига в болницата и изиграва ролята на разстроената сестра. Хазал ги оставя сами. Тогава Асуман показва истинското си лице. Дори се кани да спре системите и уредите, за да  убие Дилара. Но се отказва, за да може сестра ѝ да се съвземе, После Асуман се надява да я накаже и да ѝ отнеме всичко, когато делото мине. Харун разбира, че Асу е при Дилара и веднага я гони.

Джихан пита Хазал как е Дилара. Тя му отговаря, че всичко е наред. Хазал пита за брат си. Джихан отговаря, че Озан има малко проблеми, но после ще говорят. Хората му търсят Озан. Полицията също.

Проблемите в местността, където са отседнали Озан и брат му продължават. 

Йълдъръм съобщава на Джихан, че Селма е мъртва. Умряла е при взрив. Джихан се самообвинява. Полицията е установила, че е имало теч на газ и е било нещастен случай. Джихан не вярва. Двамата с Йълдъръм отиват при директора на полицията. Джихан настоява, че това е планирано убийство. Директорът пита дали двамата знаят имената. Джихан споменава Дамир и Харун.  На излизане от участъка, те срещат брата на Селма. Той им казва, че Селма е била сътрудник на полицията. Така двамата приятели разбират, че Джихан също е заподозрян за убийството на служителката си.

Енгин е обявил, че търси работник на мястото на Йозкан. Веднага след разговора с приятеля си, Енгин къса обявата. Йозкан се съмнява, че Озан е син на Харун.

Джансу храни бебето си, но получава спазъм. Кериман ѝ помага и вижда това. Дениз се присъединява към тях, но Кериман го заблуждава.

Кериман споделя с Йозкан за проблемите на Джансу. После се измъква, че в маршрутката са ѝ откраднали парите. Йозкан не вярва.

Джандан продава къщата на Екрем в Сидни. Само че не за 10 милиона, а за 9. Адвокатката решава да спечели тези пари на всяка цена, за да се отърве от Асуман.

Рахми съветва Екрем да заведе дело срещу дъщеря си. Тогава старецът споделя, че е приятелката на Асуман ще заведе делото. Рахми веднага разубеждава човека да се откаже от делото, защото адвокатката и сестрата на Дилара ще го прецакат. Рахми убеждава Екрем да му намери нов адвокат.

Лекарите не са оптимисти за състоянието на Дилара. Искат след няколко дни да изключат апаратурата, ако тя не се събуди.

Чаатай съобщава на Харун, че Селма е загинала при взрив в дома ѝ.

Джандан завършва сделката с имота на Екрем и скрива парите в стаята си. Пощальон връчва на адвокатката писмо. Тя се стъписва като разбира, че Екрем се е отказал от услугите ѝ като адвокат.

Джансу изкарва Емре в парка и приказва с другите майки. После получава втори спазъм и изпуска количката с бебето, която излиза на улицата. Случаен минувач спира количката преди да е бутната от кола. Джансу се съвзема и се притеснява за Емре.

Рахми разказва на Екрем, че Джандан е мошеничка, защото е била с отнети адвокатски права до скоро.

Адвокатката се кани да отмъсти на Асуман...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...