loading...

вторник, 30 май 2017 г.

Утре в "Моята карма": Полицията е по петите на Акаш (31-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (31-и май) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.

Митхи и Асгар се прибират, а тя мисли за Акаш преди да слезе от колата. Асгар ѝ казва да си остане във вкъщи, докато той отиде да потърси Акаш. Тя иска да го придружи, но той отказва. Казва ѝ, че Акаш е негова отговорност.

Екадаши се прибира в дома си заедно с Малвика и виква Санкрант и Гомти. Малвика вижда снимката на Акаш и Митхи и пита за тях. Майката на Ашфак извършва молитва, Митхи я вижда и отива при нея, тя също се моли. Саба е ядосана да я види. Митхи ѝ се извинява и ѝ казва, че скоро ще се върне в страната си. 

Акаш е в колата на Асгар. Той пита за Митхи. Докато Асгар му говори, Акаш отново припада. Екадаши показва стаята на Малвика. След като тя излиза Малвика затваря вратата, маха си шала от главата и си пуска косата. Тя се обажда на Амбика по телефона. Асгар води Акаш на някакво място. Някакъв човек ги вижда и отива при тях. Митхи си мисли за Акаш и вижда снимката му във вестника. Показва вестника на Ашфак. Митхи и Ашфак са притеснени за Акаш. Асгар също гледа вестника и говори с приятеля си. 

Ансари носи вестника в полицейското управление и го дава на военния полицай. Пита го какви доказателства имат, за да го докажат, че е Акаш е терорист . Решмат Ула го пита дали има с какво докаже, че той не е терорист. Той влезе в Пакистан незаконно и се укрива. Казва му, че може да помогне в залавянето му по-рано. Решмат отвръща, че не може да разбере защо Ансари е на страната на Акаш. Ансари отрича.  

Мукта и Вишну си играят с бебето и са много щастливи. Малвика се връща от пазара и носи подаръци на Екадапи, Гомти, Санкрант и Каджри. Малвика е купила розова риза на Санкрант и той се сеща, когато Амбика му е купила преди време такава риза. Той се насълзява  

Ашфак отива при Асгар и му показва вестника. Пита го какво се е случило с Акаш. Ансари отива в дома им и говори с тях. Дава на Митхи да подпише някакъв документ. Митхи е притеснена за Акаш и с Ашфак се чудят какво могат да направят. 

През това време Акаш е на мястото, където го е завел Асгар. Митхи и Ашфак отиват там да се помолят. Те се молят Акаш да е добре и да го намерят по-скоро. Акаш предчувства, че Митхи е там и се обръща, но не я вижда. Митхи и Ашфак връзват гривна. През това време минава човекът, който е помогнал на Акаш и им казва нещо .

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...