loading...

вторник, 30 май 2017 г.

Утре в "Моят живот": Хюлия бута Фулия през парапета, а Мехмет Емир и Хасрет прекарват страстна нощ (31-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (31-и май) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Вечерта черен микробус отвлича Арда. Пребиват го и го захвърлят пред имението. Ефсун му помага, а Султан гледа отстрани и се забавлява на нещастието му. 

Хасрет и Мехмет Емир сядат на брега на морето и разговарят. Двамата се целуват и прекарват страстна нощ. На сутринта Хасрет приготвя закуска на любимия си. 

Бахар и Атеш отиват на гроба на Нуран. Бахар продължава да страда силно за майка си. 

Мюге се грижи за Арда, а когато Хюлия се приближава към нея момичето се плаши и излиза от стаята. Султан отново бърка в раната на Хюлия и тя се досеща, че може би лелята на Ефсун е поръчала да пребият Арда. Хюлия отива бясна в постройката при Султан. Започва да я бута. Султан веднага започва да се преструва пред другите на невинна. Хюлия тръгва да я изкарва от имението, като пред това време между тях застава Фулия, която се опитва да ги разтърве. Тя обаче е бутната през парапета на постройката. Пред това време Мехмет Емир и Хасрет пристигат и заварват Фулия, просната на земята. Водят я в болница. 

Арда чува как Мюге разговаря с Берк и си уреждат среща. Той тръгва да я следи. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...