loading...

неделя, 21 май 2017 г.

5 неща, които трябва да знаете за двойката Дипика Какар (Симар) и Шоаиб Ибрахим (Прем) от "Ритъмът на мечтите"


Ние знаем за доста телевизионни знаменитости, които в крайна сметка се влюбват в техните партньори от сериалите.

Всъщност има списък от  звездни двойки, които се запознават на снимачната площадка, женят се и живеят щастливо след това. Една нова двойка скоро ще се включи в този списък. Това са актьорите от сериала "Ритъмът на мечтите", изпълняващи ролите на Прем и Симар.

Шоаиб Ибрахим и Дипика Какар бяха част от поредицата още от самото му създаване. Двамата станаха една от най-обичаните двойки от телевизионната индустрия. И в крайна сметка тяхната любовна история стана реална. След доста спекулации и слухове Шоаиб и Дипика излязоха със своите отношения. Ето пет неща, които трябва да знаете за тази невероятна двойка.

1. Шоаиб и Дипика станаха много популярни от телевизионния екран. Техният сериал е един от най-печелившите проекти на TRP. Публиката ги обикна, заради химията, която съществува между тях на малкия екран.

2. Скоро двамата започват да се срещат, без светът да е наясно. Имаше слухове, че се виждат, но двойката никога не е афиширала връзката си. В интервю пред един водещ вестник Дипика разкри защо те никога не са говорили за техните взаимоотношения: "Исках да съм сигурна, че тази връзка няма да се разруши. Също така двамата се опознавахме по-добре. Без значение колко напредваме, да бъдеш разведена е някакъв вид социална стигма, свързана с разбиранията в нашето общество. Това клеймо бе върху мен. Но той ми даде това пространство и въпреки че бях наясно с миналото си, никога не се оплаквах от това. Всъщност той винаги е уважавал това. Идващи от малък град, дори родителите му, никога не ме оставяха да чувствам това клеймо. Винаги съм жадувала за семейство. Ами ми изпраща доба, когато майка ми не е там. Чувствам, че съм по-близо до свекърва си от него. Всичко е положително и сега около нас цари мир и хармония."

3. След няколко години работа в сериала "Ритъмът на мечтите" Шоаиб решава да го напусне. Той не е доволен от съдържанието и начина на развитие. Въпреки че повече няма да работи с Дипика, това не попречва на връзката им. Двамата все още са заедно и са по-силни от всякога.

4. Шоаиб и Дипика продължават да споделят интересни снимки един с друг в социалните мрежи. Наскоро дори красавицата се сбогува с ежедневната сапунка, защото се чувства изтощена след 6-годишната продължителна работа без прекъсване.

5. Говори се, че двамата се срещат повече от три години и планират тази година да се сгодят и оженят през зимата. Пожелаваме им успех в живота.

2 коментара:

loading...