loading...

понеделник, 8 май 2017 г.

Утре в "Твоят мой живот": Асуман доказва, че Дилара не е нейна родна сестра и завежда дело за наследството (9-и май)


Прочетете какво ще се случи утре (9-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Дениз и Джансу даряват сумата от 21 млн. лири и недвижимо имущество на социалната агенция. Джансу отново храни едно от бебетата. Дениз я вика за семейна снимка. Моли Джансу да не се привързва към това бебе. Тя иска да го осинови, но Дениз ѝ казва, че трябва да продължи с лечението.

Митхат гледа по телевизията награждаването в участъка. Шефът му казва, че ако се влюби в Хазал, цялата операция срещу фирмите на Джихан ще се провали.

Джихан отново разпитва Дилара с какво Харун я заплашва. Тя отново му казва, че няма нужда от помощта му. Харун с нищо не я заплашва. Просто тя иска да живее със сина си в имението заедно със съпруга си.

Йозкан е щастлив, че Хазал се е държала добре с него. Споделя с Енгин, че се чувства щастлив. Кериман идва в сервиза. Иска пари от брат си. Йозкан казва да напазаруват добре, защото иска да покани Хазал на гости.

Озан разследва смъртта на търговеца на диаманти. Хазал отива при него и го пита за Митхат. Брат й казва, че младежът е настинал и не е на работа. 

Хазал отива на гости на Митхат. Той се изненадва. Момичето иска да му направи супа, за да се оправи. Младежът отказва. Хазал настоява. Той отново започва да вика по нея, че не иска. Хазал си тръгва, но Митхат я спира и се извинява за поведението си.

Дилара показва снимки от награждаването на Харун. Той се радва, че Джансу е много щастлива.

Джандан и Асуман получават резултатите от ДНК теста. Той е положителен. Екрем е истинският баща на Дилара. Асуман иска да унищожи Дилара. Джандан завежда дело и отсега настройва още повече Асу срещу сестра ѝ. Адвокатката казва, че в съда трябва да докажат изневяра, иначе няма да спечели делото. Асуман търси Екрем, за да свидетелства против родителите ѝ.

Джихан възлага огромен проект на Дениз. Момчето се колебае. Джихан му дава строителната дейност.

Джихан пита Митхат защо се е отказал от хакерството. Той отговаря, че полицията го е арестувала. Митхат му разказва, че родителите му са починали и той е наследил дългове. Това го е накарало да се захване с хакерство. Митхат си събира нещата, но Джихан му казва, че е честно момче и остава на работа. Хазал е притеснена, но баща й представя официално Митхат като новия шеф на информационните технологии. Озан отваря шампанско.

Кериман отива на гости на Рахми. Носи му храна, която собственоръчно е приготвила. Рахми се дърпа. Кериман настоява тя да започне да чисти апартамента.

Харун тайно наблюдава Озан. Обажда се на Селма, която е в офиса на Джихан. Иска от нея да вземе документи, подписани от Озан. Селма казва, че Харун иска да унищожи документи, подписани от Озан за финансови трансфери. Джихан веднага отива да търси в архива. Йълдъръм не разбира какво цели Харун. Джихан се досеща, че съперникът му иска да спаси Озан. Веднага вика Дилара в дома си.

Джансу отива в детския дом при бебето и разбира, че то е осиновено. Момичето се разстройва...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...