loading...

вторник, 16 май 2017 г.

В следващия епизод на "Не ме оставяй": Алексис и Фер


Прочетете какво ще се случи в епизод 129 (17-и май) на хитовия латино сериал "Не ме оставяй", излъчващ се всеки делник от 20:00 до 21:00 часа по bTV Lady.


Хулиета отчаяно търси начин да се среща и да заживее с племенницата си. Като вижда странното ѝ поведение, Адриана започва да се чувства притисната и забранява тормоза на леля си. Как ли ще реагира Хулиета?

По време на тренировките, Алексис се осмелява да сподели малко от чувствата си и показва на Фернанда, че между тях съществува силна химия, много по-силна отколкото между нея и годеника ѝ Алан.

Ревността на Валентина се взривява и най-накрая тя разговаря с Фер за чувствата си към Мау. По този начин разкрива, че много би искала авторът на блога да е Мау, а мистериозната жена, която обича, да е самата тя.

Леонел отново прибягва до шантаж, за да си осигури нови съюзници, които да се включат в злонамерените му планове. Този път става дума за Алмудена и нуждата му да я убеди да му помогне, за да саботира храната, която ще се сервира в деня на кампанията на Мау... Дали ще приеме?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...