loading...

неделя, 21 май 2017 г.

Защо приключи участието си в сериала "Моят живот" Йешим Джерен Бозоолу?


Разберете каква е причината Йешим Джерен Бозоолу (Нуран) да напусне "Моят живот". 

"От сълзи под очите ми се спука капиляр. Ролята на Нуран ме държи в огромно напрежение, но все пак е хубаво, че имах смелост да я изиграя."

Печейки се на два огъня, като собственичка на "Ателие 1314" и член на екипа на сериала "Моят живот, Йешим Джерен Бозоолу разказва за състоянието, в което се намира.

Казвайки, че ролята на Нуран, която изпълнява в продукцията, за нея е много лична: "Една част от Нуран е моята майка, а другата е по-голямата ми сестра Сонгюл, която така и ме надрасна, и третата част от Нуран - това е една уличница. Нуран е като метеорит, който пада веднъж на 100 години, но осезаемо. Тя е типична турска майка, поемайки всичко в себе си заради детето, готова е да си затвори очите и да се хвърли в огъня заради него."

Причина за моята тахикардия (увеличения ритъм на свиването на сърцето)... Избирайки по-тежки за нея роли Боозолу: "Аз винаги избирам роли, изтласкващи ме извън зоната на комфорта и натоварващи всяка моя клетка. По едно и също време аз се боя до смърт и съм безкрайно щастлива. Всичко това е благодарение на Нуран. Това е причината за моята тахикардия."

Какво я плаши... За ролята, представяща пред камерата без грим, актрисата казва: "Като актриса много рискувам, без грим, с къносани ръце и с такива дрехи... Това много ме разкрепостява, но същевременно ме плаши. "Нуран - жената която преживявам със сълзи на очи, с кръв и пот и от цялата си душа. Плачейки от името на Нуран, под очите ми се спука капиляр. Много се уморявам , но слава на Бога, че заедно с любовта и критиката на зрителите, ми стигна смелостта да почувствам тази роля."

9 коментара:

 1. Жулиета Стефанова21 май 2017 г., 19:53 ч.

  Много я харесвам Нуран. Тя е една уникалка актриса, невероятна е! Желая й да е жива и здрава и да изиграе още много роли! Желая й голям успех и много късмет!

  ОтговорИзтриване
 2. ВСИЧКО Е ВЪЛНУВАЩО НО ИМА ЛИ ОЩЕ МНОГО ЕПИЗОДИ ДО ФИНАЛА??

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. В оригинал епизодите са над 130епизода от по 2часа. Преди две седмици беше излъчен финала в Турция. След напускането на Нуран, влизат много нови лица в сериала. До последно е много вълнуващ

   Изтриване
  2. При нас финалът ще е чак догодина, през пролетта. Сега сме на едва 51-ви епизод, а те са 131, като се има предвид, че в България гледаме оригинален по 2-3 наши...

   Изтриване
 3. Тя е моя фаворит в този филм.Долавям от малкото сцени със сестра й ,че може да я замести достойно.Дано не остана разочарована.Благодаря,че се докоснах до нейното уникално творчество.Браво г-жо БОЗООЛУ❤❤❤

  ОтговорИзтриване
 4. Тя е моя фаворит в този филм.Долавям от малкото сцени със сестра й ,че може да я замести достойно.Дано не остана разочарована.Благодаря,че се докоснах до нейното уникално творчество.Браво г-жо БОЗООЛУ❤❤❤

  ОтговорИзтриване
 5. Още от първия епизод ме впечатли тази жена. Толкова магнетична, харизматична, роден талант. А ролята си изигра прекрасно – факт! Щом ме накара (а и не само мен) да я мразя, но и да я обичам едновременно, значи се е справила брилянтно! Евала и много успехи занапред! Велика си!

  ОтговорИзтриване

 6. Тя е моят фаворит в този филм.Ролята на майка Нуран изигра прекрасно – което е факт! Създава чувството на омраза към Нуран но същевременно и много симпатии.Йешим Бозоолу се е справи брилянтно с ролята на Нуран! Много успехи в живота Йешим!

  ОтговорИзтриване
 7. Ще ми липсва тази талантлива и красива актриса, изигра ролята си Блестящо. Надявам се да я гледам скоро в някой друг сериал до края!

  ОтговорИзтриване

loading...