loading...

четвъртък, 25 май 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Найлян е разкрита и насочва пистолет срещу Джунейт


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Лейля оставя на бюрото на комисар Саваш копие от платежното нареждане, което уличава Саит.

Ейлюл подслушва разговор на Найлян и узнава, че Мелис е в Анкара. За да докажат вината на Найлян, Джунейт и Фериде се сдобряват, но запазват в тайна отношенията си.

Мустафа се представя на Козан под името Айхан и започва работа като градинар в имението им. Никой не го разпознава, дори и Зухре.

Джунейт открива болницата, в която е настанена майката на Мелис. При едно от посещенията на Мелис той я издебва и настоява тя да даде обяснение. Мелис отрича да има общо с Найлян и го заплашва с полиция. Ейлюл започва да следи Мелис, надявайки се да открие доказателства за вината й.

Кемал узнава, че Берат и Джесур заедно заговорничат. Джесур отрича, но Кемал споделя с него, че е гледал записа с признанията на Берат. От реакцията и думите на Джесур, Кемал се досеща,че той е влюбен в Бахар.

Назире се грижи за сина си. На въпросите на Кемал къде се намира Берат, признава на майка си, че е изнасилил Бахар.

Ейлюл споделя с Азиз, че не е бременна. Полицаите залавят Саит по подозрение в убийство. Джунейт урежда майката на Мелис да бъде прехвърлена в друга болница. Мелис погрешно мисли, че той я е отвлякъл и веднага се свързва с Найлян. Ейлюл подслушва разговора и узнава мястото на срещата им. Фериде започва да съдейства на Джунейт за разобличането на Найлян. На срещата Мелис умолява Найлян да я остави намира, но Найлян я принуждава да следва предварителният им план за отмъщение. Джунейт и Фериде записват разговора им.

Кемал узнава къде е Берат и се заклева пред Назире, че Берат ще бъде предаден на полицаите. Когато заедно с Осман отиват на мястото, откриват, че Берат е избягал. Не знаят, че минути преди това Джесур го е отвлякъл с намерението да отмъсти за Бахар.

Саит заплашва Лейля, че ако не се разведе с Умут, сестра ѝ ще остане в плен. Лейля не подписва документите за развод. След признанието на Ейлюл, че не е бременна, Азиз забранява на Тунч да се среща с нея.

Фериде и Джунейт са на крачка да разобличат действията на Найлян, когато Фериде узнава, че баща й и Найлян се готвят да заминат за Истанбул. Тя и Ейлюл успяват да ги задържат, докато Джунейт разкрие истината. Джунейт се среща с Мелис и й обещава да финансира лечението на майка й в замяна на нейната лоялност. Мелис се съгласява и така Джунейт узнава всички подробности от плана на Найлян. Двамата с Мелис посещават имението на Азиз. В присъствието на цялото семейство Мелис признава истината. Притисната от разказа на Мелис, Найлян обвинява Джунейт в заговор среща брака й с Азиз.

Комисар Саваш разпитва Кадер, но тя потвърждава думите на Саит, че Дженк е получил пари от Саит, защото е бил във финансово затруднение. Саит е освободен. Кадер забелязва датата на платеното нареждане и това я кара да се замисли дали все пак Саит е невинен.

Джесур ранява и оставя безпомощен Берат в дома на Кемал. Планът му е Кемал да бъде обвинен в убийство. Сонер подава сигнал в полицията и Кемал е арестуван.

Джунейт представя всички доказателства, които е събрал срещу Найлян. Най-вече последния й разговор с Мелис.

Кадер се отбива в дома на Дженк и прочита дневника му, където е описана сделката със Саит. Уверява се, че Саит е планирал раздялата им.

Саит се досеща, че Лейля е предала доказателството на комисар Саваш. Отвлича я. Кадер подслушва техен разговор, но остава с грешно впечатление, че Лейля доброволно участва в плана на Саит.

Берат е приет в болница с опасност за живота. След направена операция, признава на комисар Саваш, че не знае кой е нападателят му. Кемал е освободен поради липсва на доказателства за извършено престъпление.

Найлян признава на съпруга си, че е наела Мелис, защото се е почувствала застрашена от неговите дъщери. След признанието й Азиз припада и е приет в болница.

Когато узнават, че Берат е жив, Сонер и Джесур решават да отнемат живота му. Сонер прониква в болницата, но Берат успява да се скрие и оцелява. Кемал му обещава да го защити. Кадер се среща със Саит. Споделя му, че знае цялата истина. Настоява той да се ожени за нея, за да изчисти името й. Саит е съгласен.

Азиз прогонва Найлян от дома си. Тя се снабдява с оръжие. Берат се нуждае от кръвопреливане и Кемал се отзовава. Берат му предлага сделка - Кемал да забрави за изнасилването в замяна на местонахождението на Джесур. Джесур узнава, че Берат е избягал с помощта на Кемал и тръгва по следите им с намерението да ликвидира Берат.

Азиз решава да се разведе с Найлян. Узнавайки това, тя прониква в дома на Козан и насочва оръжие срещу Джунейт.

Източник: Прости ми/Beni Affet/

1 коментар:

  1. Съпругът ми ми се разведе преди 3 години без причина, направих всичко, което можах да го накарам, но не работех, докато не срещнах д-р Агбазара от AGBAZARA TEMPLE в интернет, който ми помогна да участвам в революционно заклинание и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна при мен, за да се извиня. Благодаря на д-р Бабазара. Свържете се с тази великолепна играчка за вашите взаимоотношения или проблеми с брака в електронната си поща на :( agbazara@gmail.com ) ПОКАНА ИЛИ ЧУВСТВО, КОЕТО: +2348104102662.

    ОтговорИзтриване

loading...