loading...

четвъртък, 11 май 2017 г.

В следващите епизоди на "Прости ми": Кемал отвлича Джесур, Джунейт връчва на Фериде фалшива молба за развод


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия турски сериал "Прости ми", излъчващ се всяка делник от 14:30 до 16:00 часа по Нова телевизия.

Налян разбира, че Фериде иска развод. Не успява да прикрие радостта си пред семейство Козан.

Джунейт се заклева да си отмъсти.

Кемал открива тайната квартира на Джесур и започва да го дебне с намерението да го отвлече. Джесур дава възможност на Бахар да застреля Берат и Айкут, но тя отказва да извърши престъпление.

Джесур за пореден път уверява Бахар в своята любов, но тя си тръгва възмутена.

Опитите на Севги да спаси брака на Умут и Лейля завършват с кавга - Умут е разгневен, тъй като достойнството му е поставено под съмнение. Кемал отвлича Джесур.

Джунейт решава да заблуди Фериде, връчвайки й фалшива молба за развод. Надява се по този начин тя да се разколебае и бракът им да бъде спасен. Кадер узнава, че Дженк е претърпял катастрофа. В спешното отделение той й признава, че между тях нищо не се е случило.

Кемал насочва зареденото оръжие срещу Джесур и иска от него признанието, че Берат е изнасилил Бахар. Тунч споделя с Ейлюл, че Налян е разглеждала снимки от лаптопа й и така узнала за връзката им.

Ейлюл започва да се съмнява в искреността на мащехата си, но все още няма доказателства за нейната вина.

Джунейт и Ферман разкриват местонахождението на Фуркан, но той успява да се измъкне. След признанията на Дженк, Кадер посещава Саит и го моли да я придружи до болницата, където лично да се увери в думите на Дженк. Без нейно знание Саит нарежда на помощника си да отнеме живота на Дженк. Когато Кадер и Саит отиват на посещение при Дженк, лекарите им съобщават новината за неговата смърт.

Кемал се свързва с лекарката, лекувала Бахар след изнасилването. От документацията по случая разбира датата, на която Бахар е постъпила в болницата. Съмнява се, че е възможно Джесур да я е изнасилил и не го освобождава. По сигнал от Берат полицаите обграждат склада, където е затворен Джесур. Кемал е арестуван с обвинение за отвличане.

След като узнава, че Джунейт е по петите му, Фуркан се свързва с Налян и моли за нейната закрила.

Ейлюл подслушва разговора им и се уверява, че Джунейт има основание да подозира Налян. От записите на поставените скрити камери Джунейт забелязва, че Налян оставя медикамент в чашата с вода на Фериде. Нахлува в дома на Азиз и обвинява Налян в опит за убийство на Фериде. В отговор Налян подава жалба в полицията срещу него.Това е повод Ейлюл да застане на страната на Джунейт и му предава информация от телефона на Налян. Със съдебна заповед е забранено на Джунейт да посещава имението на Азиз.

Умут получава молбата за развод, подадена от Лейля. Кемал и Джесур са освободени, тъй като полицаите нямат доказателства за насилствено задържане. Двамата се обединяват, за да си отмъстят на Берат. Кемал моли съпругата си за прошка, тъй като я е оставил сама в деня на изнасилването.

Зюхре и Йълдъз установяват, че Ейлюл не е бременна. Те са изненадани, когато разбират, че Фериде е знаела истината през цялото време. В офиса на Джунейт Азиз открива молбата му за развод. Решава да я подаде от негово име и така разбира, че тя е фалшива. С помощта на адвоката си подава от името на Фериде истинска молба за развод.

Ейлюл и Джунейт откриват, че Фуркан има съпруга и дете. Със съдействие от съпругата му Емел те успяват да разговарят с него.

Настояват да признае кой му е платил за измамата с Мелис. Саваш се среща с Кадер и споделя, че Дженк е бил убит и тя е последната, която е разговаряла с него.

Източник: ТВ Сага

2 коментара:

  1. Този сериал стана много досаден и вече почти не го гледам.

    ОтговорИзтриване
  2. Но има на които им е интересно така че оставете досадните коментари другаде където ви е интересно

    ОтговорИзтриване

loading...